Hemelvaartfestivals-overzicht!

Door Marz667 op 22 mei 2006 - 11:46 1 Hemelvaartsdag (25 mei a.s.) is voor veel mensen een vrije dag. Een dag die dus ideaal is voor een festivalorganisator. Om deze reden is het op deze dag dan ook erg druk op het festivalgebied. Festivalinfo zet de hoogtepunten voor jou op een rij!

Deze dag is alweer de 26e editie van één van Zeelands grootste festivals, Klomppop. Deze biedt een breed programma met o.a. El Guapo Stuntteam, Ellen Ten Damme, Powervice en Mark Foggo.

In Ysselsteynis is op deze dag weer het Jera On Air Festival. Dit jaar met grote namen als Feuerengel, Green Lizard, Janez Detd, Liftid en Osdorp Posse.

Ook is er deze dag het Nerve Breakdown Fest in The Hall of Fame in Tilburg. Dit met o.a. Blindsight, Encircled, Flash Made Sin en Forcefeed.

Wellicht een beetje slecht gepland is het Benefietfestival voor de Watersnoodramp in Suriname. Hier zullen o.a. DJ Chuckie, The Opposites en Partysquad optreden.

Op Hemelvaartsdag is ook de 12e editie van het Dauwpop Festival in Hellendoorn! Hier staan o.a. Lacuna Coil, Chimaira, Anouk en The Rasmus.

Voor de 25ste keer zal het Urpopfestival in Urmond op 25 mei 2006 plaatsvinden. Dit jaar met o.a. Action In DC en Julian Sas.

In de kollom rechts naast dit nieuwsbericht zijn nog een aantal festivals te zien die deze dag zullen plaatsvinden. Mocht je overigens liever naar een concert van de Pinkpop-act KUBB gaan. Klik dan hier voor onze weggeefactie!Bloodhound Gang

THE BLOODHOUND GANG OP MARKTROCKHoewel de organisatie van het Leuvense stadsfestival Marktrock pas begin...

PeterPanSpeedrock_news.jpg

LINE-UP ROCKIN' HARD COMPLEET! De line-up van het Roosendaalse Rockin' Hard Festival is compleet, met veel...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.