Vierde editie Buma Rotterdam Beats op 14, 15 en 16 november

rdambeatgroot
Vierde editie Buma Rotterdam Beats op 14, 15 en 16 november
Door sjoertb op 17 april 2013 - 17:17 1 De vierde editie van Buma Rotterdam Beats wordt gehouden op 14, 15 en 16 november. Het festival trok vorig jaar 5500 bezoekers. BRB is een internationaal zakenplatform en showcase festival voor onder andere Hiphop, R&B, Soul, Reggae en Dubstep.

Dit jaar is de locatie verhuist van het centrum van Rotterdam naar de gele route vlakbij het station, die voor de lokale cultuur belangrijke plekken met elkaar verbindt. Het dagprogramma, BRB by Day, zal plaatsvinden op de locaties Bird, Bar Rotterdam en HipHopHuis en zal bestaan uit interactieve talkshowsettings waarin ervaringen en contacten worden uitgewisseld met gasten en publiek. Het avondprogramma, BRB by Night, zal optredens bevatten. Locaties en acts zullen binnenkort worden aangekondigd.

Vanaf vandaag zijn er Early Bird combitickets te koop. Losse tickets zijn vanaf 1 mei te verkrijgen. Een Early Bird combiticket kost 60 euro.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



bredabarst2013nws

MISTER & MISSISSIPPI EN MEER VOOR BREDA BARSTBreda Barst heeft vandaag de eerste namen bekend gemaakt. Mister &...

Carice van Houten5

CARICE VAN HOUTEN EN ANDEREN MAKEN LINE-UP VESTROCK... De laatste namen voor festival Vestrock zijn bekend. Carice Van Houten,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.