Frank Boeijen en Trixie Whitley op Muziek en Kunst in de Kerk

Door sjoertb op 18 april 2013 - 14:40 1 Frank Boeijen en Trixie Whitley zijn toegevoegd aan de line-up van het festival Muziek en Kunst in de Kerk. Frank Boeijen kwam op 31 januari dit jaar met het nieuwe album Liefde & Moed. De singer-songwriter Trixie Whitley bracht eind januari ook een plaat uit, haar debuutalbum, Fourth Corner.

Frank Boeijen speelt op de laatste dag van het festival, vrijdag 19 juli. Trixie Whitley is op maandag 13 juli te zien. Eerder bevestigde acts voor het festival zijn: Andy Burrows,Mister and Mississippi en Janne Schra.

Het festival Muziek en Kunst in de Kerk is onderdeel van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten dat van zaterdag 13 juli tot en met vrijdag 19 juli wordt gehouden in de Waalkade in Nijmegen.

Een kaartje kost 12 euro per avond. De voorverkoop voor de dagen waar op Frank Boeijen en Trixie Whitley spelen, is reeds gestart.robfest2013

WINNEN: 3X2 ROBFEST OUTDOOR IN EERSELOp zaterdag 11 mei zal de vijfde editie van het alternatief openlucht...

news

HERDENKINGSCONCERT UTRECHT OP 4 EN 5 MEI DOOR ROOS... Roos Rebergen en het Utrechts Studenten Koor en Orkest zullen op 4 en 5...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.