O.a. Paolo Nutini en Warhaus toegevoegd aan line-up Live Is Live

Paolo Nutini
O.a. Paolo Nutini en Warhaus toegevoegd aan line-up Live Is Live
Door PhaedraW op 23 februari 2024 - 11:39 1 De line-up voor Live is Live 2024 krijgt meer en meer vorm, want er zijn weer nieuwe namen aan het programma toegevoegd: Paolo Nutini en Warhaus komen op zaterdag 29 juni naar Antwerpen. En daar houdt het niet bij op! Ook Loverman zal deze dag naar Antwerpen afreizen en op het Dageraad-podium staan.

De Dageraad is een ode aan de singer-songwriter en aan de iconische Dageraadplaats in Antwerpen. Voor dit podium zijn nu ook nieuwe namen toegevoegd: hier kun je optredens verwachten van Arooj Aftab, Bess Atwell en Trixie Whitley.

Arooj Aftab is de eerste Pakistaanse artiest ooit die een Grammy won, voor Best Alternative Jazz Album. De Brightoniaanse Bess Atwell zal haar tedere indiepop, net als Arooj Aftab, weerklinken op vrijdag 28 juni. De laatste dag van Live is Live maakt Trixie Whitley haar terugkeer naar ons festival, deze keer solo op het Dageraad-podium op zondag 30 juni.

Live Is Live vindt plaats van 28 t/m 30 juni 2024. Eerder werden al shows van onder andere The National, The Smashing Pumpkins, Interpol en Gossip aangekondigd, Alle tickets voor Live Is Live zijn nu in de verkoop en zijn hier te vinden: Tickets Live Is Live 2024!

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Live is Live 2024
Tickets Live is Live 2024
Live is Live 2024 - Combi Ticket
€ 225,00
heideroosjesnews.jpg

HEIDEROOSJES VIERT 35-JARIG JUBILEUM MET NIEUW WERK,...Punkcollectief Heideroosjes bestaat vijfendertig jaar en dat wordt gevierd....

Oranjepop

LINE-UP ORANJEPOP COMPLEET MET BEVESTIGING O.A.... Op zaterdag 27 april wordt het Nijmeegse festivalseizoen geopend in het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.