Line-up Oranjepop compleet met bevestiging o.a. Personal Trainer, Elmer en Elephant

elephantnl
Line-up Oranjepop compleet met bevestiging o.a. Personal Trainer, Elmer en Elephant
Door PhaedraW op 23 februari 2024 - 11:29 1 Op zaterdag 27 april wordt het Nijmeegse festivalseizoen geopend in het Hunnerpark met Oranjepop!

De afsluiter van Oranjepop 2024 is Personal Trainer. De Amsterdamse indierockers worden ook wel beschreven als perfect georganiseerde chaos. Tijdens zonsondergang genieten van zonnige melancholie? Dat kan bij Elephant met onweerstaanbare gitaar melodieën. Verder zijn er nog meer namen bekend gemaakt. Zo staan ook Elmer, Nusantara Beat, LYNKS, Bob uit Zuid en Femme Fugazi op het podium. Verder zijn er ook nog optredens van Magic Tom & Yuri, Hotline TNT, Hiqpy, Oh Hazar, IOK, Indie Disco & Friends en MC Disci.

Oranjepop laat je elk jaar op Koningsdag kennismaken met de leukste en beste bands en acts uit het actuele Nederlandse en buitenlandse muziekaanbod. Op Oranjepop zie je zowel grote publiekstrekkers als jong en opkomend talent.

De early bird kaartverkoop loopt tot 24 februari 10:00 en kosten tot die tijd €10. Daarna kosten kaarten voor Oranjepop €12,50. Koop hier tickets voor Oranjepop 2024!

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Oranjepop 2024
Tickets Oranjepop 2024
Oranjepop 2024
€ 12,50
Live Is Live

O.A. PAOLO NUTINI EN WARHAUS TOEGEVOEGD AAN LINE-UP...De line-up voor Live is Live 2024 krijgt meer en meer vorm, want er zijn...

Dauwpop

LINE-UP VAN DAUWPOP 2024 UITGEBREID MET O.A. OSCAR &... Op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni van 11:30 - 23:00 zal er weer een nieuwe...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.