Opzet 'Ahoy Open Air' sterk gewijzigd

Door Yeahroen op 25 mei 2006 - 13:41 1 Het buitenconcept van het op 1 juli geplande nieuwe festival Ahoy Open Air heeft tot op heden nog niet voldoende publiek kunnen overtuigen om een entreebewijs te kopen, waardoor de organisatie het volledige concept overhoop gooit.

Het evenement wordt opgesplitst in twee aparte, volledige concerten van respectievelijk de band Live en James Brown. Deze concerten vinden plaats in Ahoy.

Het eerste concert wordt verzorgd door LIVE op woensdag 28 juni aanstaande (kaartjes kosten 30 tot 39 euro). (Live speelt een dag later ook in de Music Hall in Amsterdam, maar dat concert is reeds uitverkocht).

James Brown treedt op zaterdag 1 juli op in Ahoy. Kaartjes voor dit optreden kosten 20 euro. Als voorprogramma's fungeren Pete Philly & Perquisite feat. Senna, Kraak & Smaak en de DJ’s van Soulclap. Een dag hierna staat James Brown ook in Paradiso in Amsterdam, dit concert is echter ook al uitverkocht.

Reeds gekochte kaarten voor Ahoy Open Air blijven geldig voor de shows van LIVE en/of JAMES BROWN in Sportpaleis Ahoy’. De voorwaarden worden vermeld op ahoyopenair.nl Degenen die in het bezit zijn van een toegangsbewijs, maar geen van beide concerten wensen bij te wonen, kunnen deze tot 28 juni inleveren bij de voorverkoopadressen.

Een aantal optredens die niet in deze gewijzigde opzet passen, zijn verplaatst naar andere locaties in Nederland en allemaal plaats op zaterdag 1 juli:

- EELS (als rock-trio) met als support SMOOSH in de Oosterpoort-Groningen. Entreeprijs: € 27,50

- G. LOVE & SPECIAL SAUCE in Tivoli-Utrecht. Entreeprijs € 20,-

Donavon Frankenreiter en Hard-Fi hebben ervoor gekozen om op 1 juli aanstaande geen vervangend optreden in Nederland te verzorgen. Een passende oplossing voor Snow Patrol wordt nog gezocht.


Desmond Dekker

OPTREDEN DESMOND DEKKER OP DOUR AFGELAST WEGENS...Reggae-legende Desmond Dekker is onverwacht overleden aan een hartaanval....

Pinkpop 2006

WIN KAARTEN VOOR PINKPOPMAANDAG! ----- Deze actie is afgelopen. Winnaars hebben per mail bericht gehad.-----...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.