Theater- en dansacts voor Lowlands

Door HarmG op 24 april 2013 - 15:07 1 De organisatie van Lowlands maakt vandaag een aantal theater- en dansacts bekend. Scapino Ballet Rotterdam, Conny Janssen Danst, Kofferband (Orkater), Trouble Man, The Sadists, Lil Skill Squad, Urland en Itamar Serussi Sahar zijn ook van de partij in Biddinghuizen.

Het festival vindt dit jaar plaats van 16 tot en met 18 augustus en is alweer een tijdje helemaal uitverkocht. Kijk hier voor al onze Lowlands 2013 info.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Suikerrock

NIEUWE ARTIESTEN VOOR SUIKERROCK ZONDAG Natalia, Gabrielle Aplin, Gers Pardoel en Brahim zijn toegevoegd aan de...

solarweekendfestivalnews

JEFF MILLS EN MEER NAAR SOLAR WEEKEND FESTIVAL RGGD, Adje (Adjedonnie), Feestdjruud, Gomes en Guerilla Speakerz en Jeff...

REACTIES

Avatar Maynard-J
wo 24 apr 2013 16:49

Maynard-J De voorstelling van Trouble Man is in samenwerking met The Sadists.

Hun voorstelling, somedaymyprincewill.com, heb ik in Maastricht gezien. Geweldig mooie en grappige voorstelling waarin Sadettin Kirmiziyüz het verhaal vertelt van zijn zusje, en haar ook speelt. Over hoe een in het moderne Nederland opgegroeide Turkse kan besluiten een hoofddoek te gaan dragen en te gaan trouwen in Turkije.

Het zal de meeste muziekliefhebbers hier weinig interesseren, maar voor wie meer wil op LL dan alleen bandjes kijken is Trouble Man i.s.m. The Sadists mijn geheimtip.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.