Naar Lowlands en Pukkelpop met de Festivalinfo App

Smartphone
Naar Lowlands en Pukkelpop met de Festivalinfo App
Door RobZ op 14 augustus 2013 - 18:44 1 Een van de belangrijkste festivalweekenden van het jaar staat weer voor de deur. Pukkelpop in Hasselt vanaf donderdag en Lowlands in Biddinghuizen vanaf vrijdag, staan al maanden rood omcirkeld in onze agenda.

Natuurlijk ondersteunt Festivalinfo beide festivals in onze Festivalinfo app. Ook zijn we op beide festivals aanwezig voor een verslag in woord en beeld.

Voor alle informatie (blokkenschema's, bio's en plattegrond) over Pukkelpop kan je hier terecht.

Al onze Lowlands informatie check je op je mobiel hier.

Festivalinfo is al jaren de plek voor al je festival voor- en napret, maar komend festivalseizoen voorziet Festivalinfo je ook op het festivalterrein van informatie met een mobiele app! De app biedt een blokkenschema, plattegrond, informatie over de bands en natuurlijk het laatste festivalnieuws.

De killer-feature van onze app is echter de offline functionaliteit. Het is mogelijk om thuis, met goed internet, de festivalinformatie van een bepaald festival op je telefoon op te slaan. Hierna kan je deze helemaal zonder internet raadplegen! Ideaal voor op de festivalwei dachten wij! (Je moet voor deze feature wel een redelijk recente telefoon hebben).

We zijn momenteel bezig met een beta-test van onze app, we willen graag eerst alle kinderziektes eruit krijgen, dus Festivalinfo is erg benieuwd naar jullie gebruikers-ervaringen. Laat als reactie op het nieuwsbericht of via Twitter met hashtag #fiapp weten wat jij van de app vindt.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



rdambeatklein

BLACK MILK, PINK OCULUS EN S O H N OP BUMA ROTTERDAM... Black Milk, S O H N en Pink Oculus zijn toegevoegd aan de line-up van...

Lowlands

NIEUWE VIDEO FRANZ FERDINAND ONLINE Eerder vandaag hebben we gemeld dat er nieuwe video's van Biffy Clyro,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.