Overzicht evenementen Koninginnenacht 2013

Door sjoertb op 29 april 2013 - 16:52 1 Het is dit jaar voorlopig de laatste Koninginnenacht voor Koninginnedag. Volgend jaar wordt de feestavond vanwege de troonswisseling vervangen door Koningsnacht maar voor het zover is bouwt heel Nederland nog één keer een feestje voor Koningin Beatrix.

Festivalinfo zet natuurlijk de leukste evenementen op Koninginnenacht voor je op een rijtje. Klik hier voor onze Koninginnedag aanraders!


Amsterdam
Bij het muziekcentrum Muzyq in Amsterdam-Oost wordt de Muzyqueensnight georganiseerd waar onder andere Kensington zal optreden. Vanaf 18:30 begint de live-muziek en de barbecue.

Uit protest voor de baardloze Koning wordt er K Met Peren in Studio/K gehouden waar iedereen welkom is om zijn wilde baardgroei te laten zien vanaf 22.00.

In de Heineken Music Hall vindt de eerste editie van RFLX plaats met onder andere Netsky Live, Sub Focus & ID, Datsik en Zeds Dead.


Haarlem
Voor een leuk feestje met onder andere dance, hiphop en trap in Haarlem moet je tijdens Koninginnenacht naar de Royal Rave in het Patronaat. Een kaartje kost 20 euro.


Utrecht
In Utrecht wordt Queens Nite Bash gehouden in dB's. Vanaf 21.00 kan je er voor een tientje terecht voor garagerock en nog veel meer.


Eindhoven
In de Effenaar vindt het Koninginnenacht festival plaats. Dit jaar staat Superstijl, waarbij de bezoekers bepalen wat de dj’s draaien, in de grote zaal.

De eerste helft van Extrema’s Queen’s Night 'N Day begint op Koninginnenacht. Het outdoor festival is helemaal gratis en is een voorproefje op XO Live van 13 juli.

In het Klokgebouw organiseren de mannen van Peter Pan Speedrock Klok Rock Orange. Het festival begint de avond voor Koninginnedag op evenemententerrein Strijp S.


Den Haag
Het Life I Live Festival is een gratis toegankelijk festival op 7 buitenpodia gewijd aan verschillende genres: van pop tot rock, jazz tot soul en van funk tot blues.


Leeuwarden
Op de nacht voor Koninginnedag zal er een speciale 90's XXL editie worden georganiseerd op het Zaailand/Wilhelminaplein in Leeuwarden. Deze Nacht Van Oranje editie is outdoor en wordt wederom het grootste 90's feest van het Noorden.


Rotterdam
In Rotterdam kun je naar de Queensnight op het Westelijk Handelsterrein. Het feest begint om 23.00 en gaat de hele Konininnenacht door. Een kaartje kost 15 euro.Bovengenoemde evenementen zijn natuurlijk maar een willekeurige selectie. Ga jij naar een leuker feest? Laat het weten door middel van een reactie!rockwerchter20134

VRIJDAG EN ZATERDAG ROCK WERCHTER UITVERKOCHTNadat eerder al alle beschikbare dagkaarten voor de zondag over de toonbank...

jukte

DOG EAT DOG OP NACHTEN VAN DE JUKTE 2013 De Amerikaanse band Dog Eat Dog zal op vrijdag 26 juli op de mainstage...

REACTIES

geen avatar
ma 29 apr 2013 17:48

hahiha1 Vergeet het anti feestje in Nijmegen niet! Fuck the queen fest.

http://www.grotebroek.nl/

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.