Blokkenschema en nieuwe tent voor Rock Werchter

Door Daphne_W op 03 mei 2013 - 12:06 1 Het bekendste pop- en rockfestival in België, Rock Werchter, heeft het blokkenschema bekend gemaakt. Het festival vindt plaats van 4 t/m 7 juli in het plaatsje Werchter. Zie hier de schema's per dag:

Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4

Daarnaast heeft het festival afscheid genomen van de tent 'De Pyramid Marquee'. Het zeil van de constructie is na vele jaren trouwe dienst aan te grote herstelwerken toe. Hiervoor komt een nieuwe tent in de plaats: KluB C. Jamie Lidell, The Bloody Beetroots, Ke$ha, Major Lazer en vele anderen zullen in deze nieuwe tent optreden.

Dagtickets voor vrijdag 5 juli, zaterdag 6 juli en zondag 7 juli zijn reeds uitverkocht. Combitickets(€200) en donderdag dagtickets (€80) zijn wel nog verkrijgbaar.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Swingin' Groningen 2013

REGIOTOUR IN AANLOOP NAAR FESTIVAL SWINGIN'...Als voorproefje op het festival Swingin' Groningen 2013 vinden er 3 shows in...

weitjerock

DRIE NIEUWE NAMEN VOOR WEITJEROCK De organisatie van het cultuurfestival WeitjeRock in Zeeuws-Vlaanderen heeft...

REACTIES

Avatar metalupyourass
vr 03 mei 2013 16:30

metalupyourass Mooi, Block Party en Green Day overlappen elkander nauwelijks waar ik toch voor vreesde.
Zaterdagavond heerlijk met Volbeat-Rammstein

 -1
geen avatar
za 04 mei 2013 03:36

vidaloca Respectloos Charles Bradley laten openen en Vampire weekend al als 4de band! Staan beide s'avonds op het grootste festival ter aarde!

 0
Avatar jeroensiep
za 04 mei 2013 12:33

jeroensiep Club C is om te kotsen, ze hadden het Club Commercieel moeten noemen...The Barn heeft daarentegen een wél een erg goede line-up. Vaarwel Pyramid Marquee, ik heb mooie herinneringen aan die tent.

 -2

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.