Regiotour in aanloop naar festival Swingin' Groningen 2013

Door sjoertb op 03 mei 2013 - 12:36 1 Als voorproefje op het festival Swingin' Groningen 2013 vinden er 3 shows in de regio plaats onder de noemer Swingin’ Groningen Regiotour. Deze shows zijn te vinden op zondag 19 mei op de Pinksterfeesten te Delfzijl, zaterdag 25 mei bij de Boerderij Walsemaweer te Kantens en zaterdag 1 juni bij het Energy Village Hotel te Uithuizen.

De bands die optreden tijdens de Regiotour zijn onder andere High and Low, van de studenten van Noorderpoort onder leiding van Felix Maginn (frontman Moke), Een jazzy swing, een jazz ensemble ook van de studenten van Noorderpoort en Up on the Beat, een multiculturele funkband van de studenten van Prins Claus Conservatorium.

Het festival Swingin' Groningen 2013 wordt gehouden in het centrum van Groningen van donderdag 13, 14 tot en met 15 juni en is gratis toegankelijk.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Jazz at the Lake 2013

JAZZ AT THE LAKE 2013 MET O.A. CANDY DULFER, FRED... Fred Wesley, Sabrina Starke, Candy Dulfer, The Ploctones, Ed Struijlaart,...

rockwerchter20133

BLOKKENSCHEMA EN NIEUWE TENT VOOR ROCK WERCHTER Het bekendste pop- en rockfestival in België, Rock Werchter, heeft het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.