Eerste 15 namen voor Into The Great Wide Open 2013

Door sjoertb op 06 mei 2013 - 10:20 1 Efterklang, Tindersticks, Bombino, Valerie June, Jacco Gardner, Blaudzun, Matthew E. White, Daniel Norgren, The Revival Hour, Julianna Barwick, Sean Rowe, Che Sudaka, Jessica Pratt, traumahelikopter en DJ Fitz zijn de eerste namen die bekend zijn gemaakt voor het festival Into The Great Wide Open 2013.

Binnenkort zal de rest van de line-up bekend worden gemaakt.

Het festival vindt plaats van vrijdag 6 tot en met zondag 8 september op het Waddeneiland Vlieland en is al helemaal uitverkocht.


Pisart Festival 2013

GOLDEN EARRING, BZB E.V.A. OP PISART FESTIVALHet Pisart Festival keert dit jaar terug met optredens van Handsome Poets,...

BevrijdingsfestivalFlevolan

FESTIVALINFO ONDERSTEUNING OP MEERDERE... Festivalinfo is aanwezig op Bevrijdingsfestival Groningen ( klik hier ),...

REACTIES

geen avatar
ma 06 mei 2013 14:31

vidaloca Vind ze persoonlijk niet bepaald denderend. Blaudzun en Che Saduka kan je gratis op festivals zien en zijn erg saai. Trauma is net bekend en kan je ook nog overal gratis zien. De rest ken ik geen eens...Blij dat ik niet aan de kaarten lotto heb meegedaan!

 -5
Avatar Snikkertje
ma 06 mei 2013 18:52

Nikkertje vidaloca schreef:
Vind ze persoonlijk niet bepaald denderend. Blaudzun en Che Saduka kan je gratis op festivals zien en zijn erg saai. Trauma is net bekend en kan je ook nog overal gratis zien. De rest ken ik geen eens...Blij dat ik niet aan de kaarten lotto heb meegedaan!


Lekker boeiend dat je ze ook gratis kan zien. Als het goed is, is het goed.

 1
geen avatar
di 07 mei 2013 02:59

vidaloca Betaal jij er lekker 350 gulden voor hahahah. Als ik betaal moet het wel heel goed zijn dan ok of goed...

 -5
Avatar QuintMidas
di 07 mei 2013 08:33

QuintMidas Gelukkig is de persoonlijke kennis en smaak van Vidaloca dé graadmeter bij uitstek om te bepalen of een line-up de moeite waard is. Vidaloca, onze muzikale gids in bange dagen.

Of je zou je natuurlijk even kunnen verdiepen in de namen, om er dan vervolgens achter te komen dat ze met Tindersticks toch echt wel een grote naam hebben weten binnen te halen.

Anyway, mijn feestje is het nog steeds niet, maar petje af voor de eerste namen. Het zal voor velen ongetwijfeld weer een geslaagd weekendje Vlieland worden.

 1
geen avatar
di 07 mei 2013 15:28

vidaloca Voor mezelf ben ik wel de graadmeter ja. En aangezien dit een fora is waar je een mening kan geven. Geef ik die voor mezelf. Dat jij zou willen dat ik overal ik vind...voorzet moet jij weten. Kans is nihil dat ik dat ga doen...Als ik er een paar luister en er is geen doorkomen aan, dan weet je het wel. Vorig jaar hadden ze een top programma!

Tja geslaagd weekendje Vlieland hoef je niet door de muziek te laten afhangen maar dat kan je dan beter een ander weekend doen dan deze..

Is slechts mijn advies. Niet dat het helpt kaarten waren binnen 1 uur uitverkocht! ;-)

Doe er je voordeel mee QuintMidas.

 -5
geen avatar
wo 08 mei 2013 08:12

ilcapitanoro.. Dacht even dat je ziek was vidaloca aangezien je een positieve reactie had geplaatst bij het item over pp classic, maar gelukkig ben je hier weer ouderwets aan het zeuren in gebrekkig nederlands

 2
geen avatar
do 09 mei 2013 04:23

vidaloca Haha waar staan de fouten dan spellingsjuffie? Als ik vorig jaar, top vond, en dit jaar bagger dan vind ik dat.

 -4
geen avatar
do 09 mei 2013 10:52

ilcapitanoro.. Om met mart smeets te spreken: dan ben je nog dommer dan dat je eruit ziet. In de eerste plaats praat je over fora, terwijl dit een forum is. Fora is meervoud.
Tevens klopt deze zin "Dat jij zou willen dat ik overal ik vind...voorzet moet jij weten" ook voor geen meter.
Maar ja, als je in je eigen goddelijkheid geloofd, is introspectie te veel gevraagd

 0
Avatar Diva90
za 11 mei 2013 10:30

Diva90 Ik reageer niet vaak, maar wat kan die vidaloca toch zeuren! Get a life

 0
geen avatar
zo 12 mei 2013 08:15

vidaloca Als iets niet je smaak is dan zeur je!
Man ga lekker naar pp of zo! :-)
Vind je vast ook goed dit jaar!

En ja ik had het over meervoud!

Wie ben jij om te bepalen dat ik enkelvoud moest spreken?

Als Mart je eind held is, dan weet ik meteen genoeg.

Dan loop je zelf ook over van arrogantie!

En je weet helemaal niet hoe ik er uit ziet! Dat is pas dom!

Die gulden was cynisch. Je bent pas echt dom als je dat niet door hebt...

Kom je uit de provincie of zo? ;-)

Moet wel zeggen de salarissen zijn gehalveerd en de prijzen verdubbeld.
En Nederlanders zijn zo gek dat ze alles pikken en na Griekenland de grootste schulden hebben van Europa!

 -5
geen avatar
zo 12 mei 2013 21:45

ilcapitanoro.. Hahaha die vidaloca, op zijn kleine pikkie getrapt. Maar ook in je reactie staat weer een heleboel onzin. Indien je inderdaad welbewust fora schreef dan klopt die hele zin voor geen meter. Want er staat:

En aangezien dit een fora is waar je een mening kan geven.

In deze zin impliceer je dat je spreekt over dit forum, aangezien je een voor fora plaatst. Kortom je kletst jezelf alleen maar dieper de stront in, want links of rechtsom er blijft onzin staan.
En zoals al gememoreerd is cynische iets anders als jouw gulden onzin.

Maar het blijft lekker om op welk forum dan ook te blijven klagen en zeiken want anoniem dus erg gemakkelijk. Hoef je ten minste niet in de spiegel naar je miserabele zelf te kijken.

 -2
geen avatar
di 14 mei 2013 02:45

vidaloca Haha als je dan inhoudelijk reageert dan zeur je niet meer dan ben je kwaad! :-) Wat goed zeg! Haha internetgedragsdeskundige van vreemde.

En nog voor mij gaan bepalen dat ik niet cynisch ben...

Dat maak ik zelf altijd nog wel uit.

Nou nou hij heeft 1 vormfout!
Krijg jij je pikkie eindelijk weer eens omhoog.

Gefeliciteerd.

Over anoniem gesproken, je hebt het u over jezelf?

Gaat voor de rest alles wel goed met je? Zo druk zijn met wildvreemde dat je jezelf verwaarloost jochie...

Heb het serieus met je te doen hoor.

 -4
Avatar QuintMidas
di 14 mei 2013 08:55

QuintMidas Vida, waar het om gaat zijn een aantal zaken:
1) Jouw aanname dat als jij persoonlijk iets niet kent, dat automatisch betekent dat het niks voor jou is en dat dat automatisch ook voor anderen zou moeten gelden. Wellicht dat Efterklang en Tindersticks niet in jouw straatje passen, maar het zijn toch echt (al jaren) erg grote namen bij een bepaald soort muziekliefhebbers. Om ze dan af te doen als niet ter zake doend is dan nogal kortzichtig, vind je niet?
2)Jouw aanname dat als je een band ergens gratis kunt zien, je gek bent als je geld neertelt om diezelfde band ergens anders te zien. Zou het kunnen dat mensen die voor dit festival betalen dat niet alleen doen voor de bands die er staan, maar ook voor de sfeer, de andere bezoekers en allerlei andere randzaken die zich alleen tijdens ITGWO voordoen? Nogmaals, prima dat het niet jouw ding is (de mijne ook niet wat dat aangaat), maar dan kun je mensen die er wel geld voor over hebben nog wel in hun waarde laten.
3) Lees nog eens goed wat andere mensen zeggen voordat je reageert. Een aantal malen sla je de plank volkomen mis. Zo geef je mij advies over wanneer ik naar Vlieland zou moeten gaan (niet tijdens ITGWO!) , terwijl uit mijn post toch vrij duidelijk valt op te maken dat dat sowieso al niet mijn feestje is.
4) Als je een reactie schrijft, lees hem dan nog even na voordat je op de knop Post reactie drukt. Het is echt niet vervelend bedoeld, maar je schrijfsels staan wel degelijk vol taal-, interpunctie- en stijlfouten. Hierdoor zijn ze allereerst nogal slecht leesbaar en daarnaast vergroot het je geloofwaardigheid niet. Ik ben ervan overtuigd dat je best wat zinnigs hebt te melden en dat mensen daar best naar willen luisteren, maar dat laatste bereik je een stuk makkelijker wanneer je reacties niet vol fouten staan.

Verder wens ik je het allerbeste toe voor het festivalseizoen. Hopelijk vind je precies wat je zoekt bij de festivals en concerten waar je heen gaat.

 5
Avatar Sailor
vr 17 mei 2013 00:32

Sailor Laten we met zijn allen blij zijn dat er zoveel festivals zijn. Wat de ene niet leuk vindt, vindt de andere misschien geweldig. Laten we hopen op mooi weer, (daar begint het mee) en daarna de muziek de drank,de gezelligheid,de mooie wijven etc.. That's live. Ik wens ieder een geweldig festival seizoen, of je nu gaat naar LL, PP, of welk festival ook. Ik zeg genietuhhhhhhh!!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.