Heideroosjes en Def P. op Legalize! demonstratie

Door Marz667 op 08 juni 2006 - 13:23 1 Tijdens de Legalize! demonstratie zaterdag 10 juni in Amsterdam zullen ondermeer de Heideroosjes en Def P een optreden geven. Met hun nummer ‘Da’s toch dope man!’, dat de Heideroosjes samen met burgemeester Gert Leers maakten, onderstreept de band het doel van de tiende Legalize! demonstratie: een beter drugsbeleid.

Nederland heeft meer dan ooit een beter drugsbeleid nodig, de geldverslindende war on drugs moet nu stoppen. Dat is de boodschap van het nummer ‘Da’s toch dope man!’ van de populaire Nederlandse punkband de Heideroosjes, die tijdens Legalize! zal optreden. Het is ook het doel van de demonstratie. De tiende editie van Legalize! wordt groots aangepakt met vele optredens, sprekers en soundsystems. Def P zal met zijn scherpe raps de Legalize! boodschap bekrachtigen. De voorman van de bekende nederhopformatie de Osdorp Posse protesteert samen met de andere Rappers Tegen De Prohibitie (o.a. DC Lama en Che) op geheel eigen wijze tegen het gefaalde drugsbeleid. Daarnaast staan er diverse andere live acts op het programma: Iedereen zooo jotje; Mc' Mohs en de 9 elfjes; Electro act 3-1 en John sinclair.

De route van de Legalize! demonstratie met ondertussen 14 soundsystems(!) is enigszins gewijzigd. De demonstratie start om 13.00 uur op de Dam met optreden van de Rappers Tegen De Prohibitie.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



pennywise

PENNYWISE OP LOWLANDS EN PUKKELPOP (+UPDATES)Via de nieuwssubmit werden wij op de website van Epitaph gewezen, waarop te...

Fiberfib

WIN 2 KAARTJES VOOR BENICÀSSIM IN SPANJE! Deze actie is inmiddels afgelopen Het Festival Internacional de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.