Win 2 kaartjes voor Benicàssim in Spanje!

Door Stofje op 08 juni 2006 - 11:03 1 Deze actie is inmiddels afgelopen

Het Festival Internacional de Benicàssim in Spanje. Kortweg FIB. Benicàssim is een dorpje ten zuiden van Barcelona en daar wordt op 20, 21, 22 en 23 juli een groot festival gehouden. Men is daar toe aan haar 12e editie en aan het programma te zien, is het festival vergelijkbaar met een Lowlands of een Pukkelpop: Veel variatie, veel te doen en hier en daar een zogenaamde "Grote Naam". Laten we met dat laatste beginnen. Op FIB zullen dit jaar optredens te zien zijn van Depeche Mode, dEUS, Editors, Franz Ferdinand, Madness, The Kooks, Morrissey, Pixies, Placebo, Radio Soulwax, Scissor Sisters, The Strokes en onze eigen zZz. Maar er zijn ook films te zien, er is plaats voor mode, theater, kunst, dance, cursussen en andere muziekstromingen. Kortom, voor ieder wat wils.

Klik hier voor de officiele site, om het volledige programma te bekijken

Wij mogen een setje van 2 kaarten weggeven voor dit festival. De reis ernaartoe zul je echt zelf moeten regelen, maar we kunnen je dus gratis naar binnen laten gaan. Wat je daarvoor moet doen is eigenlijk heel simpel. Je stuurt een mailtje naar acties@festivalinfo.nl en gebruikt als subject "FiberFib 2006". In je mailtje vermeld je je naam en adres.

Let er wel op dat je mailt vanaf het adres waarop je ook je nieuwsbrief ontvangt. Ontvang je nog geen nieuwsbrief? Aan de linkerkant van het menu kun je je naam en je mailadres opgeven. Met een klik op "Ok" ben jij ingeschreven en ontvang je de eerstvolgende nieuwsbrief in je mailbox!

Aanstaande woensdag loopt deze prijsvraag af. Veel succes alvast!


osdorp_posse_news

HEIDEROOSJES EN DEF P. OP LEGALIZE! DEMONSTRATIETijdens de Legalize! demonstratie zaterdag 10 juni in Amsterdam zullen...

Nieuws - divers nieuws

NIEUWS OVER DIVERSE FESTIVALS Ook dit jaar wordt er eind augustus in Aqua Best te Eindhoven weer een editie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.