Eerste namen Rock en Seine 2023: o.a. Billie Eilish, The Strokes en The Chemical Brothers

Billie Eilish
Eerste namen Rock en Seine 2023: o.a. Billie Eilish, The Strokes en The Chemical Brothers
Door sjoertb op 25 januari 2023 - 10:20 1 In de week na Lowlands en Pukkelpop vindt er in Frankrijk ook een groot festival plaats:
Rock en Seine, vlakbij Parijs. De eerste namen zijn net aangekondigd en zeker niet mis.

Op het programma van de aankomende editie spelen namelijk Billie Eilish, Florence + The Machine, Placebo, The Chemical Brothers, The Strokes, Charlotte de Witte, Fever Ray, Flavien Berger, Foals, Tamino, TURNSTILE, Yeah Yeah Yeahs, Wet Leg, Angel Olsen, Bertrand Belin, Dry Cleaning, girl in red, Tove Lo, Hannah Grae en The Murder Capital. Deze lijst wordt natuurlijk aangevuld de komende tijd.

Wat het interessant maakt is dat we hoogstwaarschijnlijk een aantal van deze acts kunnen verwachten in de Benelux. Lowlands en Pukkelpop hebben nog geen aankondiging gedaan voor 2023 maar deze namen maken dus kans.

Rock en Seine wordt gehouden op 23, 25, 26 en 27 augustus. Tickets voor Rock en Seine zijn verkrijgbaar via de website van het festival. De kaartverkoop voor woensdag 23 augustus (met o.a. Billie Eilish, girl in red, Tove Lo en Hannah Grae) start op 25 januari om 12:00 uur. Een dag later kun je tickets voor de andere dagen en een passe-partout kopen.

Foto: Billie Eilish op Pukkelpop 2019 door Natasja de Vries

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefTomorrowland 2020 news

ZATERDAG WORDT TOMORROWLAND-LINE-UP ONTHULD IN...Op zaterdag 28 januari aanstaande wordt het programma van Tomorrowland...

Pitfest

PITFEST 2023 COMPLEET MET UNEARTH, CRO-MAGS,... Het festivalprogramma van Pitfest 2023 is rond. De organisatie heeft...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.