Zaterdag wordt Tomorrowland-line-up onthuld in online show Adscendo

Sunnery James & Ryan Marciano news_groot
Zaterdag wordt Tomorrowland-line-up onthuld in online show Adscendo
Door sjoertb op 25 januari 2023 - 10:42 1 Op zaterdag 28 januari aanstaande wordt het programma van Tomorrowland bekendgemaakt tijdens de online show: ‘Adscendo – A Digital Introduction’. De show is bij te wonen via adscendo.tomorrowland.com.

De show bevat het eerste digitale optreden van ‘Ferrari’-hitmaker James Hype en een unieke solo-set van Like Mike. ​Afrojack, Armin van Buuren, R3HAB, Sunnery James & Ryan Marciano en W&W zijn enkele van de Tomorrowland-veteranen optreden. Techno- en housemuzieklegendes Amelie Lens, Ape Rave Club, Dom Dolla, Kölsch en Tale Of Us zullen ook meedoen, eveneens de Belgische vrouwelijke hardstyle-krachtpatser Mandy en de 20-jarige One World Radio-resident Amber Broos.

Tomorrowland 2023 vindt plaats over twee weekenden. Weekend 1 is vrijdag 21 tot en met zondag 23 juli en weekend 2 is vrijdag 28 tot en met zondag 30 juli. Tickets voor Tomorrowland zijn verkrijgbaar via de website van het festival.

Foto: Sunnery James & Ryan Marciano op The Flying Dutch Eindhoven door Charles Batenburg

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Tomorrowland 2023
Tickets Tomorrowland 2023
Tomorrowland 2023
DGTL 2019

BOILER ROOM KRIJGT EIGEN PODIUM OP DGTL MET O.A. BONOBOHet onafhankelijke muziekplatform Boiler Room is uitgenodigd om onderdeel...

Billie Eilish

EERSTE NAMEN ROCK EN SEINE 2023: O.A. BILLIE EILISH,... In de week na Lowlands en Pukkelpop vindt er in Frankrijk ook een groot...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.