Nieuws over diverse Festivals

Door Yeahroen op 07 juni 2006 - 16:34 1 Ook dit jaar wordt er eind augustus in Aqua Best te Eindhoven weer een editie van Ticket For Tibet gehouden. Van het programma is nog lang niet alles bekend, maar Epica, Osdorp Posse, Hallo Venray en The Shavers zijn natuurlijk een mooi begin.

Op het Vlaamse Suikerrock, eind juli in Tienen, komen ook niet de minsten. Recentelijk zijn o.a. Echo & The Bunnymen en Zornik aan het gevarieerde programma toegevoegd.

Om maar even in België te blijven of, in het geval van ex Faith No More frontman Mike Patton er voor de zoveelste keer terug te komen... Dit keer tourt Patton met muzikaal project Peeping Tom en ze doen in ieder geval het Dour Festival aan.

Op het gratis toegankelijke Werfpop dat 16 juli in Leiden gehouden wordt komen naast eerder aangekondigde acts ook Nailpin, Jawat, August75, Seven en Think Of One. Op 1 juli is er in Leiden trouwens ook al een gratis feestje. De Beestenmarkt staat dan in het teken van Zomerjam. Een urbanfestival met o.a. Splendid, The Proov en Keytown Sound.

Ook gratis toegankelijke en altijd gezellig is de Amsterdamse Uitmarkt. Veel van de line-up is nog niet bekend, officieel nog helemaal niets zelfs. Verwacht echter De Supermannen en gabberpunkers Aux Raus er aan te treffen!

'Het grootste gratis meerdaagse popfestival van Midden-Nederland' is Appelpop. Dit jaar op 8 en 9 september. Lange Frans & Baas en After Forever zijn toevoegingen aan de line-up die voordat het zover is zeker door zal groeien.


Fiberfib

WIN 2 KAARTJES VOOR BENICÀSSIM IN SPANJE! Deze actie is inmiddels afgelopen Het Festival Internacional de...

Lowlands 2006

NIEUWE LOWLANDS LADING Zoals eerder aangekondigd werd zouden vandaag een flink aantal nieuwe namen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.