Appelpop nog steeds gratis en veelzijdig

Door HansHilberts op 24 juni 2006 - 21:05 1 Het gratis festival Appelpop bestaat dit jaar vijftien jaar en viert dit met een veelzijdige line-up en een tent die dit jaar vijftien meter langer is dan normaal, in totaal zo'n 120 meter. Appelpop is het grootste, gratis, overdekte popfestival van Midden Nederland en trok vorig jaar over twee dagen een record aantal bezoekers van maar liefst 80.000 mensen. Dit jaar is Appelpop op 8 en 9 september.

Appelpop strikte al LPG, Racoon, Pete Philly & Perquisite, Treble, Lange Frans en Baas B, After Forever en de winnaar van de Parel van de Betuwe Wheel.

Hierbij komt nog een mooie reeks namen waar vooral de internationale act Sarah Bettens uit knalt. Naast Sarah is er ruimte gevonden voor: Jeugd van Tegenwoordig, Half Past Midnight, Krezip, Within Temptation, Textures, GEM, Rowwen Heze, The Shavers, Kraak en Smaak, The Nits en De Dijk

Het derde podium van Appelpop het Gelders Podium zal naast Wheel nog zeven bands uit de regio bekend maken. Overigens heeft Appelpop ook een mooie nieuwe website gebouwd dus ze zijn er weer helemaal klaar voor daar in Tiel!

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefGreg Dulli Twilight Singers

TWILIGHT SINGERS NAAR LOWLANDS EN PUKKELPOP The Twilight Singers is een collectief van wisselende muzikanten rond de...

Pukkelpop 2006

LOSTPROPHETS EN HÉÉL VEEL BELGEN OP PUKKELPOP Pukkelpop kent een groot aantal nieuwe namen. Zo zullen Morning Runner,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.