Programmering Ticket for Tibet nagenoeg rond

Door Sietske op 31 juli 2006 - 14:37 1 Op zondag 27 augustus wordt voor de tweede keer het festival Ticket for Tibet gehouden. Net als vorig jaar zetten diverse artiesten zich weer belangeloos in voor de geweldloze strijd van het Tibetaanse volk tegen de Chinese onderdrukking. Zie de Ticket For Tibet festivalpagina voor meer achtergrondinformatie!

De line-up is bijna rond en bestaat dit jaar uit The Shavers, Spinvis, Epica, Phantom Engineer, Osdorp Posse, VanKatoen, zZz, GEM, Band zonder Banaan, Gerard van de Maasakker en JW Roy, Powervice, Mediengruppe Telekomander, El Pino and the Volunteers, Lenny Kuhr en verschillende dj's waaronder Lady Aïda en Robob. Naast muziek is er onder andere cabaret van Comedy Train, een Eindhoven Rockcity podium met o.a. Bang Bang Bazooka, The Goods en Noyalty, politieke debatten, films en is er een uitgebreid kinderprogramma in het Tibet dorp.

Als voorproefje hebben de Heideroosjes en de Tibetaanse artiest Loten een single opgenomen, getiteld 'United Tibet', een variant op het populaire Heideroosjes nummer 'United Scum'. Vanavond is van 21.00 tot 23.00 de lancering van dit nummer in het Amsterdamse Lloyd Hotel. Deze lancering is gratis toegankelijk en de single zal daar al te koop zijn. Deze videoclip is hier, op de site van de Heideroosjes reeds te downloaden!

Kaarten voor Ticket for Tibet zijn verkrijgbaar via Ticketbox en kosten in de voorverkoop € 25,00 en aan de kassa € 30,00. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Van elk verkocht kaartje zal € 2,50 naar een project voor weeskinderen in Tibet gaan. Ook zal Ticketbox per kaartje € 0,25 van haar fee extra doneren aan het goede doel. Alle partijen van bands tot podiumbouwers tot de organisatie werken mee op non-profit basis.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefJezus-Christus_news.jpg

WIN EEN ALL-IN TICKET VOOR FLEVO FESTIVALDit jaar wordt voor de 29e keer op landgoed 'Velder' in Liempde...

Bazar Curieux

MEER NAMEN VOOR BAZAR CURIEUX Maakte de organisatie van Bazar Curieux enkele weken geleden de eerste...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.