Win een all-in ticket voor Flevo Festival

Door Sietske op 02 augustus 2006 - 15:23 1 Dit jaar wordt voor de 29e keer op landgoed 'Velder' in Liempde (Noord-Brabant) het Flevo Festival gehouden. Van 17 tot en met 20 augustus kunnen enthousiast gelovige jongeren en iets minder gelovigen, muziekfreaks en kunstminnaars, skaters en costabrava’s hier uit hun dak gaan. Tijdens het festival staat het leven en de boodschap van Jezus Christus centraal. Zo staan er bijvoorbeeld optredens geprogrammeerd van Morphia, Newday, Replenish, Quillroader en Andy Hunter; artiesten die hun inspiratie bij Hem zoeken.

Naast muziek is er op het Flevo Festival tevens ruimte voor cabaret, kun je luisteren naar sprekers en kun je discussiëren over God, geloof, seksualiteit, politiek en de media. Daarnaast heb je de unieke mogelijkheid om tijdens het Flevo Festival rust zoeken in de Dorpskerk die op het terrein staat.

Festivalinfo mag twee keer een all-in ticket weggeven voor het Flevo Festival. Beantwoord hiervoor onderstaande vraag en mail voor 9 augustus, onder vermelding van “Flevo Festival”, het goede antwoord, je naam en je adres naar acties@festivalinfo.nl. Succes!

“Hoe heet het centrale festivalplein op het Flevo Festival waar je ook de fonteinbar vindt?”

Let er wel op dat je mailt vanaf het adres waarop je ook je nieuwsbrief ontvangt. Ontvang je nog geen nieuwsbrief? Aan de linkerkant van het menu kun je je naam en je mailadres opgeven. Met een klik op "Ok" ben jij ingeschreven en ontvang je de eerstvolgende nieuwsbrief in je mailbox!London Calling nieuws

EERSTE TWEE NAMEN LONDON CALLINGVolgens de myspaces van Kill Boy Kill en Klaxons staan beide bands op de...

Ticket for Tibet

PROGRAMMERING TICKET FOR TIBET NAGENOEG ROND Op zondag 27 augustus wordt voor de tweede keer het festival Ticket for...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.