Politiek en God For Dummies op Flevo Festival

Door Yeahroen op 15 juli 2006 - 12:42 1 Van 17 tot 20 augustus vind in Liempde het Flevo Festival weer plaats, met muziek, theater, cabaret en veel lezingen met een christelijk karakter. Voorbeelden van optredende bands zijn The Spirit That Guides Us, LPG, Silence Is Sexy, Morphia, John Coffey, The Hot Stewards en Winterbirds

De voorverkoop voor het Flevo Festival eindigt morgen, hiervan gebruik maken scheelt 14 euro ten opzichte van de prijs aan de kassa. Het kan trouwens nog goedkoper. Er worden nog medewerkers gezocht voor het zogenaamde 'hometeam'.

Ook wordt er talent met lef gezocht voor een soort Idols onder de douche: namelijk zingen onder een gieter. Nog meer nattigheid valt te verwachten, het wordt zelfs aangeraden om je zwemkleding mee te nemen. Er is namelijk een zwembad aanwezig op het Flevo Festival. Bij Festivalinfo hopen we van harte dat het Flevo hier een trend mee zet die volgend seizoen door andere festivals wordt overgenomen.

Poolparty's zijn altijd welkom. Politici spreken traditioneel wat minder tot de verbeelding. Het lijkt echter in navolging van ´Cool Politics´ bijna hip om ook hen uit te nodigen. Op Flevo kun je babbelen met Minister Van Ardenne (Ontwikkelingssamenwerking), Andre Rouvoet (ChristenUnie), Jan Marijnissen (SP), Femke Halsema (GroenLinks), Joop Wijn (CDA), Mirjam Bikker (jongste fractieleider ChristenUnie). Ook premier Balkenende zal er aanwezig zijn. Hij neemt op het festival ingevulde ansichtkaarten met wensen voor de toekomst van de festivalgangers in ontvangst. Recentelijk werd J.P. ook al gesignaleerd op het Bevrijdingsfestival Friesland en ook op dit feestje was hij een graag geziene gast.

Verdere opmerkelijke appearances: de recentelijk dakloos geworden Arie Boomsma (bron) komt praten over 'een betere buurt' en Agnes van Ardenne komt verkondigen dat 'geld wel gelukkig maakt'. Andere nieuwsgierigmakende thema's zijn 'boerenkoolgebeden en rituelen', 'zelfmoord', 'Frietje met bijbelstudies' en 'God For Dummies'.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefFeest in het Park

FESTIVALNIEUWS UIT BELGIËMet het bekendmaken van de drie acts die Marktrock Leuven zullen afsluiten,...

Zuid bij Zuidwest festival

VEEL NAMEN VOOR ZUID BIJ ZUIDWEST FESTIVAL Een flink deel van het programma voor de tweede editie van het Zuid bij...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.