Woodstock, Dicky Woodstock

Door Yeahroen op 09 juni 2006 - 19:45 In Steenwijkerwold wordt begin augustus onder het motto "plattelandsfeesten, de mooiste feesten!" gedurende 3 dagen het Dicky Woodstock Festival gehouden.

Waar zegt u? Tussen Wolvega en Havelte! Waar? Tussen Drachten en Zwolle! Op de kruising van de lijn Leeuwarden en Apeldoorn en Den Helder Emmen... (met dank aan routenet.nl)

Het festival wordt al voor de achttiende keer gehouden. Voor deze mooie gelegenheid worden er twee feesttenten neergezet, bekende tribute-acts fungeren op de donderdag naast het Engelse Slade als openers van de festivalavonden. O.a. Up The Irons en Action In DC zullen te zien zijn. De vrijdag wordt gevuld met o.a. Henk Wijngaard en Lucas En Gea. Voor het jongere publiek valt er tegelijkertijd in de andere tent gelukkig ook voldoende te rocken. Powervice, El Guapo Stunt-Team en The Shavers is dit wel toe te vertrouwen.

De Dicky Woodstock zaterdag lijkt met de komst van Sita en Daniël Lohues met zijn Louisana Bluesclub en een disco-dance-classics party vooral een feestje voor alle leeftijden te zijn. Dit feestje begint al 's-middags met optredens van Kus en Bassie (ja, die van Adriaan!)Parkpop 2006

POSTMAN NAAR O.A. PARKPOP EN LOWLANDSHet programma van Parkpop was al compleet. Zoals vaak het geval is heeft ook...

pennywise

PENNYWISE OP LOWLANDS EN PUKKELPOP (+UPDATES) Via de nieuwssubmit werden wij op de website van Epitaph gewezen, waarop te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.