Parkpop live te zien op TV

Door Marz667 op 16 juni 2006 - 10:35 1 Het gratis Haagse popfestival Parkpop is dit jaar te zien op Nederland 3 en te horen op radio 3FM. Organisatie DUCOS Productions liet donderdag weten dat VPRO/NPS het festival van 13.00 uur tot 17.30 uur live op de buis brengt. Giel Beelen en Andrew Makkinga hebben de presentatie in handen. Ook de regionale omroep RTV West zendt Parkpop uit, van 18.30 uur tot 22.00 uur.

"Parkpop treedt hiermee in de voetsporen van diverse andere grote popevenementen die ook (gedeeltelijk) live op televisie of radio te volgen zijn", aldus DUCOS. Clipzender The Box en radiozender FunX verslaan ook het festival in het Zuiderpark, dat op 25 juni 26 jaar bestaat, maar zenden dit niet live uit.

Op het programma staan optredens van onder anderen Ilse DeLange, Kelis, Normaal, Garland Jeffreys, The Partysquad en The Sheer. De Haagse rockband Di-rect sluit het evenement af.


MarktRock

ANGIE STONE EN GAVIN DEGRAW OP MARKTROCKVan zondag 13 augustus tot en met dinsdag 15 augustus is Leuven het toneel...

Lowlands 2006

5 NEDERLANDSE ACTS WINNEN PLEKJE OP LOWLANDS Vandaag is de nieuwe lichting Essent Award winnaars bekendgemaakt. De onder...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.