Nieuws, nieuws & nog meer festivalnieuws!

Door Yeahroen op 09 mei 2006 - 14:46 1 Op 3 juni is Alkmaar dé place to be voor wereldmuziek. Het Terra Festival vind dan plaats op diverse plaatsen in de binnenstad, met o.a. Relax, Mala Vita, Atonga Zimba en Orquesta Caché de Luxe.

Het duofestival, Wantijpop / Rainbowpark dat daags na elkaar op dezelfde lokatie in Dordrecht georganiseerd wordt, is al over 4 weken. Er blijken leuke acts te komen op beide dagen. O.a. Spacekees & Terilekst, Saunawest, Pete Philly & Perquisite en Voicst komen naar Wantijpop. Op Rainbowpark staan naast naast de Nederlandse toppers Ziggi en Zuco 103 muziek uit allerlei windstreken van o.a. Atonga Zimba, Karamelo Santo, Pinga en Los Fakires.

10 juni staat Oss op z'n kop: Voor Rock Oss is het programma uitgebreid met o.a. One In A Million

Ook voor Parkpop zijn nieuwe acts bekend: Ceremonia Do Dynasty 4 en MarqMarquis & 4WARD wonnen hun podiumplekken op het nieuwe urban podium tijdens de 'Road To Parkpop' wedstrijd.

Het Metropolis Festival op 2 juli in Rotterdam is groot, goed en gratis en uitgebreid met een flink aantal Nederlandse bands en acts die zullen gaan spelen op het zogenaamde 'Oogst' podium. Enkele van de geselecteerde acts zijn: The Accelerators, Amigos Electricos, Believeisadoubt, The Hospital Bombers

Het weekend na Metropolis is het de beurt aan Dijkpop : er spelen uiteenlopende acts als The shavers en Zuco 103 maar ook Kus en Malkovich zullen hier te zien zijn.

The Quill, TeNK en de maffe Jappen van Electric Eel Shock komen naar het sympathieke Rosrock Festival, dat 1 en 2 juli in Rossum gehouden wordt.

Op Rock Werchter komen ook The Raconteurs een optreden verzorgen. Ongetwijfeld een band waar we meer van gaan horen.

Ook het Rock & Roll festijn Sjock, van 7 tot 9 juli in het Vlaamse Gierle, is uitgebreid met een flink aantal namen. Waaronder Bob Log III en Boozed.

Het toch al niet misselijke programma van Nirwana's Tuinfeest is onverwachts uitgebreid met het altijd hard rockende Nashville Pussy. Ook zij komen begin augustus naar Lierop!North Sea Jazz 2003 logo

NORTH SEA JAZZ MAAKT PROGRAMMA BEKENDHet North Sea Jazz Festival heeft haar programma bekendgemaakt. Het...

pukkelpop_algemeen_news.jpg

OFFICIEEL NIEUWS: RADIOHEAD! PENNYWISE! AUDIOSLAVE! Pukkelpop komt via haar nieuwsbrief met de eerste namen. Veel hiervan waren...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.