Vierde editie van Buma NL in september

Jan Smit
Vierde editie van Buma NL in september
Door sjoertb op 07 juni 2013 - 10:33 1 Buma NL vindt voor de vierde keer plaats op donderdag 19 september 2013. Tijdens het evenement is er een uitgebreid conferentieprogramma en een muziekfestival dat bekend en nieuw talent presenteert aan publiek en professionals uit de muziekbranche. Buma NL richt zich volledig op Hollandse muziek. Het festival vindt net als voorgaande edities in 's-Hertogenbosch plaats.

Vorig jaar speelden Rene Schuurmans, Peter Beense, Antonio, Willem Barth en Ferry De Lits op Buma NL en werden er prijzen uitgereikt aan onder andere Jan Smit, Nick & Simon, Glennis Grace, Danny Froger en Frans Duijts. Irene Moors en Carlo Boszhard ontvingen een Buma Award.

Tijdens de uitzending van Nederland Muziekland op SBS6 op 21 september zal een verslag van de Buma NL Awards te zien zijn.

Buma NL is een gezamenlijk initiatief van Buma Cultuur, Sena en Buma. Binnenkort worden de eerste onderwerpen, artiesten en sprekers aangekondigd. Kaarten zijn nu beschikbaar voor 45 euro tot 19 juli. Daarna worden de kaarten duurder.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



lokersefeestennewss.gif1

TEXAS, PENDULUM EN MEER OP LOKERSE FEESTEN Texas, Ozark Henry, Axelle Red, Pendulum dj set & Verse, Sub Focus dj...

Stoppelhaene

NIEUWE NAMEN VOOR STÖPPELHAENE Kensington, Bløf, Ronnie Ruysdael, 30Eurolive en Don Diablo zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.