Druk festivalweekend voor de boeg. Enkele nieuwtjes.

Door Yeahroen op 27 juni 2006 - 10:47 1 Op festivalgebied is er van alles te doen komend weekend. Bij deze een update omtrent een aantal voor dit weekend geplande feestjes.

Neerlands metalcoretrots Born From Pain is toegevoegd aan het Waldrock programma. Het eendaagse Waldrock wordt komende zaterdag gehouden.

Het Power Fest dat deze zondag in de 013 wordt gehouden heeft ook een Nederlandse hardcoretopper aan het in het genre erg sterke programma toegevoegd in de vorm van het hectische Malkovich.

Meer hardcore dan Sick Of It All kun je nauwelijks krijgen, moeten ze op het Duitse With Full Force gedacht hebben. S.O.I.A. is een wel heel mooie last-minute toevoeging voor dit metal en hardcore feestje in de buurt van Leipzig.

RosRock heeft AC/DC tribute band Action In DC als vervanger voor het helaas gecancelde Electric Eel Shock neergezet.

Waarschijnlijk nog kleiner dan RosRock, maar wellicht net zo gezellig is 'semi-openlucht-festival' Rooskilde in Deurne dat zater- en zondag gehouden wordt. Geen écht schokkend nieuws. Maar voor fans van Mr. Love & The Stallions en The Crooks: de bands zijn van dag gewisseld. Verder zijn hier o.a. de Solid Rocket Boosters en de MeloManics te zien.

Over de komst van Kelis naar Rock Werchter is enige onduidelijkheid ontstaan. Vooralsnog staat zij nog wel vermeld op de Werchter site. Voor degenen die bang zijn dat de Belgische spoorwegen je komst naar Werchter zullen verhinderen door de eerder aangekondigde staking. No fear; dit lijkt vrijwel volledig van de baan te zijn. Reizigers naar het festival zullen er in ieder geval geen hinder van ondervinden.

Voor een nog uitgebreider overzicht van wat er dit weekend en komende tijd te doen is (o.a. Sensation White en natuurlijk het Metropolis Festival), klik je natuurlijk linksboven op het kopje festivals!

Aanstaande zondag Speelt trouwens Guns N' Roses in het Goffertpark. Voorafgegaan door o.a. Alice In Chains en Stone Sour. Het leek er even op dat dit in de vorm van Fields Of Rock zou gaan plaatsvinden. Het is echter bij een 'gewoon concert' gebleven. Hoewel organisator Mojo Concerts een tijdje terug ook Living Colour als support aankondigde, is deze band met de stille trom afgevoerd. Zij zijn een weekje later wél op Bospop te zien.partysquad

WIN KAARTEN VOOR HET ARTQUAKE FESTIVAL! Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen . Op 8 juli wordt het...

Greg Dulli Twilight Singers

TWILIGHT SINGERS NAAR LOWLANDS EN PUKKELPOP The Twilight Singers is een collectief van wisselende muzikanten rond de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.