Marktrock Leuven nog zonder verlenging contract

Marktrock
Marktrock Leuven nog zonder verlenging contract
Door sjoertb op 18 juni 2013 - 14:27 1 Het 5-jarig contract van Leuvense festival Marktrock loopt dit jaar af. Duidelijkheid over de verlenging blijft uit. Henk Vermeulen van Live Entertainment heeft bij de presentatie van het programma van de 31e editie van Marktrock aan het Leuvense stadsbestuur duidelijkheid gevraagd over de toekomst van het stadsfestival.

"Ik maak mij zorgen over de toekomst van dit festival. Het stadsbestuur laat ons tot nog toe in het ongewisse over wat er na dit jaar te gebeuren staat. Marktrock is een heel sterke merknaam en wij willen er absoluut mee verder gaan. Wie dat niet wil moet kleur bekennen", aldus Vermeulen, die ook meldt dat iemand op Facebook reeds een petitie gestart is voor het voortbestaan van Marktrock.

Het festival bestaat uit een volledig Belgische line-up en trok vorig jaar meer dan 100.000 bezoekers.

Bron: De Morgen

Dit jaar vindt Marktrock plaats van 9 tot 11 augustus met onder andere K3, Bart Peeters, Les Truttes en Merdan Taplak en Dirk Stoops.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Boothstock

BOOTHSTOCK FESTIVAL PRESENTEERT LINE-UPNa een succesvolle eerste editie vindt op zaterdag 10 augustus in het...

Best Kept Secret Festival 2013

DEBUUTEDITIE BEST KEPT SECRET HELEMAAL UITVERKOCHT Met het verkopen van de laatste zaterdagkaarten is de eerste editie van Best...

REACTIES

Avatar DownNOLA
wo 19 jun 2013 10:00

DownNOLA 1 keer geweest was best leuk, maar toen moest het anders en geheel Belgisch. Leuk dat je chauvinistisch bent, maar over de gehele linie briljant is de Belgische muziekscene nou ook weer niet.

 0
geen avatar
wo 19 jun 2013 23:10

2Jornot2J ben benieuwd wat er zal gebeuren. de organisatie is al zo vaak gewisseld, het zou me niet verbazen moest het weer eens wisselen na dit jaar. Line-up valt wel vaak een beetje tegen. ze blijven altijd tussen het echte festival en het familiefestival hangen.

Hopelijk gaan ze nu eindelijk eens wat echt nieuw talent op het podium zetten, in plaats van de grotere oude namen van België die niets nieuws uitbrengen.. Merdan Taplak zal het enige worden dat ik zal zien dit jaar.

Een leuvenaar

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.