In 2014 opnieuw een Best Kept Secret Festival

Best Kept Secret 2013
In 2014 opnieuw een Best Kept Secret Festival
Door Marz667 op 25 juni 2013 - 12:24 1 De eerste editie van Best Kept Secret Festival is zo goed bevallen dat het festival volgend jaar weer terugkeert. De terugkeer van het uitverkochte festival werd bekend gemaakt op Radio 3FM tijdens een interview met festivaldirecteur Robert Swarts. Een datum is nog niet aangekondigd.

Zeker is ook alvast dat 3FM wederom partner is van het evenement in Hilvarenbeek. In een interview met 3VOOR12 laat de organisatie ook weten het zicht op het tweede podium te willen verbeteren, waardoor een hoger podium een mogelijke oplossing zou kunnen zijn.

Ook Festivalinfo wat afgelopen weekend aanwezig op het driedaagse festival, gehouden op het terrein van de Beekse Bergen. Klik hier voor ons verslag in woord en beeld van de succesvolle debuuteditie.Rock Herk 2013

WINNEN: 2X2 COMBITICKETS VOOR ROCK HERKOp 12 en 13 juli is het weer tijd voor Rock Herk, het oudste alternatieve...

tomorrowlandnieuws

SLASH ALS GASTARTIEST OP TOMORROWLAND Slash , de ex-gitarist van Guns N'Roses en Velvet Revolver, speelt deze...

REACTIES

Avatar Haario
di 25 jun 2013 12:34

Haario Ben benieuwd of het festival dan ook een direct een uitbreiding krijgt.

 0
geen avatar
di 25 jun 2013 13:47

DjoekeF En terecht, het was een fantastisch festival!

 0
Avatar jeroensiep
di 25 jun 2013 14:17

jeroensiep Ik kon het bij stage Two prima zien, en het was ook wel fijn dat de artiesten zo makkelijk bij het publiek konden komen. Het is wel een heel klein puntje van kritiek dat het zicht soms beperkt was, maar het hoeft nou niet echt gelijk veranderd te worden..

En inderdaad, het was fantastisch. :)

 0
Avatar Sailor
wo 26 jun 2013 02:21

Sailor Ik ben zelf niet geweest, maar wanneer ik jullie beluister is het een geweldig festival geweest, Waarom stonden de Artic Monkeys (grrrr) niet op PP. Geweldige band.Met zo'n line-up ben ik er volgend jaar bij. Niet door vertellen. SSSSSt en met als aanvulling: de band Dry the River.

 0
Avatar Nabbopop
wo 26 jun 2013 13:03

Nabbopop Inderdaad , wat een prima opzet ! Slimme opzet met een headliner en voor de rest "Paradiso / Tivoli" bands !. Heel publieksvriendelijk ingericht en sfeervol aan het water. Uitbreiding tot max 17.000 is mogelijk (achter de geluidstoren) maar zeker niet doen (hahahaha).

 0
Avatar Haario
do 27 jun 2013 01:58

Haario Achter THREE was nog een heel gebied wat gebruikt kan worden. Tussen THREE en die boot naar de bungalows, zeg maar. Ben benieuwd of daar een stage FIVE komt ;-)

 0
Avatar scarykidsx
do 27 jun 2013 10:17

scarykidsx Waarom uitbreiden? Ik vond het prima zoals het nu was, ik zou het zonde vinden als ze het massaler gaan maken. Enig minpuntje was inderdaad stage two, heb vaak tegen veel achterhoofden aan lopen kijken.

 0
geen avatar
do 27 jun 2013 12:09

zoutwater scarykidsx schreef:
Waarom uitbreiden? Ik vond het prima zoals het nu was, ik zou het zonde vinden als ze het massaler gaan maken. Enig minpuntje was inderdaad stage two, heb vaak tegen veel achterhoofden aan lopen kijken.


Ze moeten wel uitbreiden, want ga er maar vanuit dat er dit jaar geen geld is verdiend. Als je de productiekosten + artiestenkosten bij elkaar optelt, verdient dit festival zichzelf niet terug.

 -1
geen avatar
do 27 jun 2013 22:39

getset In een interview met OOR antwoordt Friendly Fire, de organisator van BKS:

OOR: Iedere festivaldag komen er 15.000 bezoekers. Willen jullie doorgroeien naar het formaat van bijvoorbeeld Lowlands met ongeveer 50.000 kaarten?
BKS: 'Er is zeker groei mogelijk qua podia en toeschouwers, maar dat moet altijd in verhouding staan met onze inhoudelijke ambitie. Als de programmering inhoudelijk zo goed kan worden neergezet dat we extra podia nodig hebben, zullen we meer kaarten gaan verkopen, anders niet.'

Sinds 1990 bezoek ik jaarlijks festivals in België en Nederland en het moet gezegd: BKS was een superervaring. Fijne affiche, toplocatie, uitstekende organisatie, fantastische catering (vooraleer een Belg zegt dat het eten goed is moet het écht goed zijn), relaxte sfeer. BKS is een aanwinst in het festivallandschap, ik kom zeker terug...

 0
Avatar DeBunker
vr 28 jun 2013 13:04

DeBunker Het was een zo goed festival dat ik hoop dat het publiek nu niet gaat veranderen in een overdaad aan 3FM-hippies en schreeuwlelijke Nederlanders.

Vond het werkelijk een geniaal goed festival, op alle punten!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.