Programma's Metalweide en Rootspodium van Zwarte Cross compleet

Zwarte Cross 2013
Programma's Metalweide en Rootspodium van Zwarte Cross compleet
Door sjoertb op 25 juni 2013 - 16:11 1 Bliksem is toegevoegd aan het programma van festivalweide The Meltdown. De Belgische band speelt er op de vrijdag. Hiermee is het programma rond van deze area, die zich vooral op metal richt. Onder andere Sabaton, Dark Funeral, At the Gates, Dragonforce en Die Apokalyptischen Reiter zijn hier te vinden.

Ook The Bayou is compleet, het podium voor liefhebbers van rootsmuziek. Bradley’s Circus maakt hier het programma compleet, ook op de vrijdag. Mister & Mississippi, Texas Radio, Saint Jude, Beans & Fatback en Bob Wayne zijn hier van de partij. Aan The Bayou is dit jaar De Jim Beam Barn toegevoegd, een oude rock & roll schuur voor whiskeydrinkers en andere levensgenieters.

Andere acts die op het festival spelen zijn onder andere Peter Pan Speedrock, John Coffey, The Deaf, Kitty, Daisy & Lewis, Wallace Vanborn, Kate Nash en The Bloodhound Gang. De Zwarte Cross wordt dit jaar gehouden op 26, 27 en 28 juli in Lichtenvoorde.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



rockwerchter2013

ROCK WERCHTER GOOIT EXTRA KAARTEN IN DE VOORVERKOOPEerder kon Rock Werchter al de bordjes ‘uitverkocht’ ophangen voor de...

jamdelacreme

EERSTE NAMEN JAM DE LA CRÈME BEKEND De eerste namen van de zevende editie van het Jam de la Crème Festival zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.