Baauer verklapt Lowlands-optreden

Baauergroot
Baauer verklapt Lowlands-optreden
Door Marz667 op 27 juni 2013 - 12:48 1 De Amerikaanse dj en muziekproducent Baauer, wereldwijd bekend geworden wegen single en tevens internetfenomeen 'Harlem Shake', komt naar Lowlands. Hij zal 16 augustus zijn muziek laten horen in Biddinghuizen.

Eerder werd al bekend dat hij naar de festivals Roskilde Festival, Pitch, Pukkelpop, Dockville Festival, Reading/leeds Festival en Mysteryland komt voor een optreden. Het Lowlands-optreden wordt verklapt op zijn officiële Facebook-pagina.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



brandnewsklein3

BRAND NEW-CONCERTEN AFGELAST VANWEGE ONOVERKOOMBARE...Het concert van Brand New op woensdag 21 augustus in de Amsterdamse Melkweg...

Metropolis1

METROPOLIS FESTIVAL KOMT MET BLOKKENSCHEMA De organisatie van het Metropolis festival heeft vandaag het tijdschema...

REACTIES

geen avatar
di 02 jul 2013 10:57

DjoekeF Ik hoop dat iedereen wat verder gaat kijken dan die moeilijk irritante Harlem Shake. Baauer heeft namelijk echt hele goede muziek.

 0
geen avatar
wo 03 jul 2013 16:07

vidaloca Hoop dat iedereen hem compleet negeert, dan ben je er snel wer van af in Nederland! En vervuilt hij de media niet meer.

 0
Avatar Marek
do 11 jul 2013 14:25

Marek Lutser. Hij heeft de media niet vies gemaakt. Dat heeft de media zelf gedaan. Deze gast draaide op Pitch ook super goed.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.