Morgen Pinkpop namen bekend

Door yeahroen op 18 februari 2002 - 18:35 Morgen is het zover, de persconferentie van Pinkpop wordt gehouden. Naast optredens van Millionaire, An Pierlé, Def P en The Beatbusters en After Forever (mits de zangeres niet ziek is, recentelijk zijn enkele data niet doorgegaan) worden er een groot aantal namen bekend gemaakt welke op Pinkpop 2002 zullen staan.
Ook wij zullen natuurlijk op de persconferentie van de partij zijn. Morgen vind je dus hier op de site alle voor Pinkpop bevestigde namen en spoedig ook een verslag (met foto's) van de conferentie.
Als je morgen de line-up voor Pinkpop in je mailbox wilt hebben (en voortaan van interessant nieuws m.b.t. vele festivals in de Benelux en de interessante festivals in de rest van Europa op de hoogte gehouden wilt worden), schrijf je dan nu nog in voor de Festivalinfo Mailinglijst hier aan de linkerkant van de website!

De namen die nu al bekend zijn [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=258]staan hier[url].Pinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.