Win 2 kaartjes voor deBeschaving!

Door Sietske op 19 juli 2006 - 12:23 1 Op 2 september 2006 serveert deBeschaving het lekkerste toetje van het festivalseizoen in Leidsche Rijn, Utrecht. Tijdens dit elf uur durende, sprankelende spektakel met een grote verscheidenheid aan culturele uitingen is er voor elk wat wils! Een kleine greep uit het gevarieerde muziekaanbod: Kraak & Smaak Live, Osdorp Posse, Zita Swoon, Vive la Fête, GEM, Johan, Spinvis, Pete Philly & Perquisite, Soulvation en Silence is Sexy. Ook theater, debat, dans, film, een freakshow en een festivalmarkt hebben een plaats op deBeschaving.

Festivalinfo mag tien keer een setje van twee kaarten voor de Beschaving weggeven! Heb jij hier wel oren naar? Beantwoord dan onderstaande vraag en mail voor 2 augustus, onder vermelding van “deBeschaving”, het goede antwoord, je naam en je adres naar [email protected]. Succes!

Welke winnaar van de Grote Prijs van Nederland 2005 staat ook op deBeschaving?
a. Jawat!
b. Roosbeef
c. Silence is Sexy

Let er wel op dat je mailt vanaf het adres waarop je ook je nieuwsbrief ontvangt. Ontvang je nog geen nieuwsbrief? Aan de linkerkant van het menu kun je je naam en je mailadres opgeven. Met een klik op "Ok" ben jij ingeschreven en ontvang je de eerstvolgende nieuwsbrief in je mailbox!

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefWolfmother live

CONCERTREVIEWS OP PODIUMINFOVan Festivalinfo ben je gewend dat we in woord en beeld verslag doen van een...

Noorderslag/Eurosonic

EUROSONIC 2007 OP ITALIAANSE TOER Lag de focus voor Noorderslag/Eurosonic dit jaar op Duitsland, volgend jaar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.