Major Lazer vervangt Neil Young op Pukkelpop

Pukkelpop
Major Lazer vervangt Neil Young op Pukkelpop
Door HarmG op 14 augustus 2013 - 16:04 1 Major Lazer< vervangt Neil Young op Pukkelpop, dat maakt de organisatie van het festival zojuist bekend. Laatstgenoemde heeft zijn Europese tournee afgezegd in verband met een ongeluk in de band. De line-up is hierdoor weer helemaal compleet.

Major Lazer speelt als vierde act op de Main Stage van 16u40 tot 17u40.. Hierdoor schuiven Fun., Skunk Anansie en Eels een spotje hoger op de affiche.

Pukkelpop gaat morgen van start en heeft verder onder meer Eminem, Nine Inch Nails, Mac Miller, Naughty Boy, Kendrick Lamar en The xx op de affiche staan. Het festival duurt tot en met zaterdag.

Hier vind je al onze Pukkelpop 2013 informatie inclusief de volledige line-up. Uiteraard is Festivalinfo ook aanwezig dit weekend voor een uitgebreid verslag in woord en beeld. Daarover later meer!

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Mysteryland

TIMETABLE VAN MYSTERYLAND ONLINEDe timetable van Mysteryland is gepubliceerd op de website van het festival....

Lowlands

NIEUWE VIDEO'S ONLINE VAN LOWLANDS-ACTS BIFFY CLYRO,... Faceculture heeft weer interviews opgenomen met verschillende Lowlands-acts....

REACTIES

Avatar jeroensiep
ma 19 aug 2013 15:05

jeroensiep Belachelijke vervanger uiteraard en het is ook best jammer dat alle veranderingen in het programma aan de mensen die er waren niet duidelijk werden gemaakt.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.