Voorverkoop Glastonbury start in oktober

Glastonburyfestival
Voorverkoop Glastonbury start in oktober
Door HarmG op 16 september 2013 - 13:26 1 De organisatie van Glastonbury maakt vandaag bekend dat de voorverkoop van de komende editie volgende maand start. Normale passe-partouts zijn vanaf zondag 6 oktober verkrijgbaar en kosten 215 pond. Tijdens de start van de verkoop hoef je echter maar 50 pond te betalen. Het resterende deel moet in april 2014 voldaan worden.

Degenen die kaarten voor het Britse festival wil aanschaffen, dient zich van te voren wel te registeren. Dit moet 48 uur voor de start van de voorverkoop gebeuren. Hier staat een overzicht met alle informatie rondom Glastonbury en de kaarten.

Er is verder nog niet veel bekend rondom het festival, behalve dan dat het plaatsvindt van 25 tot en met 29 juni en dat de headliners nog nooit op het festival speelden.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



londoncallingnieuw1

TORRES EN WAMPIRE NAAR LONDON CALLINGDe organisatie van London Calling voegt vandaag Torres en Wampire aan de...

jailbreakfestival

JAILBREAK FESTIVAL KEERT VOLGEND JAAR TERUG Het Jailbreak Festival, dat vorig jaar voor het eerst georganiseerd werd maar...

REACTIES

Avatar Rock_Roll_All_Night
ma 16 sep 2013 18:18

Rock&Rol.. En de verkoop in combinatie met een coach begint zelfs drie dagen eerder! Geweldig nieuws, ik hoop er in 2014 gewoon weer bij te kunnen zijn! :D

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.