Dying Fetus en meer voor metalfestival Distortion

Distortion 2013
Dying Fetus en meer voor metalfestival Distortion
Door Marz667 op 24 september 2013 - 11:05 1 Chtonic, Dying Fetus, Obscura en Darkrise zijn toegevoegd aan de line-up van metalfestival Distortion. De tweede editie zal op zondag 24 november plaatsvinden in het Eindhovense Klokgebouw.

Ook treedt er nog een surprise act op. Deze Nederlandse band heeft de afgelopen twee jaar een geduchte live-reputatie opgebouwd en is hard op weg om een van de grootste harde-acts van ons land te worden. Daarnaast is er net als vorig jaar nog een plek gereserveerd voor de winnaar van de zogeheten Metalentenjacht.

Eerder werden o.a. My Dying Bride, Papa Roach, Satyricon, Heaven Shall Burn, Hypocrisy en Glamour Of The Kill bevestigd. Kaarten voor het festival gaan weg voor €37,50. Ook is er een combiticket mogelijk met Speedfest en kost €55. De eerste editie trok ruim 3000 bezoekers.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Hard Rock Calling news

HARD ROCK CALLING FESTIVAL ZAL NIET TERUGKOMEN IN 2014Nadat het festival acht jaar lang heeft plaats gevonden in het Hyde Park en...

swedenrockfestival

MAGNUM EN MEER VOOR SWEDEN ROCK Magnum, Uriah Heep, Emperor, Therion, Asphyx, The Rods en Thundermother...

REACTIES

Avatar DownNOLA
di 24 sep 2013 14:04

DownNOLA Nou, ze zijn wel consequent in het boeken van bands waar per band misschien 100 mensen op af komen, if that. 1500 bezoekers max is mijn prognose. Ik sla over ook omdat ik zaterdag Speedfest ga en maandag QOTSA in Antwerpen.

 0
Avatar DownNOLA
di 24 sep 2013 14:04

DownNOLA De suprise act: Vanderbuyst??

 0
Avatar BasP
di 24 sep 2013 19:56

BasP DownNOLA schreef:
Nou, ze zijn wel consequent in het boeken van bands waar per band misschien 100 mensen op af komen, if that. 1500 bezoekers max is mijn prognose. Ik sla over ook omdat ik zaterdag Speedfest ga en maandag QOTSA in Antwerpen.


Dan denk ik dat je de meeste bands wat onderschat. Maar het kan natuurlijk gebeuren dat de line-up je niet aanspreekt. :)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.