Ozzfest, Waldrock en meer namen voor festivals

Door yeahroen op 27 februari 2002 - 20:41 Waldrock
Het werd hier al eerder gemeld, inmiddels is het door een tweede betrouwbare bron gemeld (Epitaph) en hoeft niemand er meer aan te twijfelen: Agnostic Front speelt op [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=358]Waldrock[url].

Ozzfest Nijmegen
Slayer en Within Temptation zijn vandaag bevestigd voor de Nijmeegse editie van Ozzfest. (Tool en Ozzy zelf waren al bekend).
Op Ozzfest in Nijmegen treden 20 metalbands op op drie podia. Een ervan is voor Nederlandse bands.
Zaterdag begint de voorverkoop.
Veel geruchten gaan omtrent Ozzfest verder de rondte; we melden meer namen zodra de geruchten feiten geworden zijn. Voor elk Ozzfest (elk land) kan de line-up sterk verschillen, het aanwezig zijn van een band op een andere editie geeft derhalve geen garantie.

Bevrijdingsfestivals
De vlaamse rocksensatie [url=https://www.festivalinfo.nl/bands/artist_details.asp?a=788]Millionaire[url] speelt 5 Mei in zowel Haarlem als Groningen op de gratis bevrijdingsfestivals. Voor de meeste edities hiervan zijn slechts enkele namen bekend, voor de editie in [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=322]Zwolle[url] al heel wat meer!

Lowlands
DJ Tiësto heeft in een interview met de Oor laten weten dit jaar op Lowlands zijn muziek ten gehore te brengen. (Ed: ben benieuwd of het net zo een 'succes' wordt als DJ Dano destijds....) Verder zijn alleen nog Speedy J en Zober hiervoor bevestigd.

W:O:A
Dying Fetus en Alabama Thunderpussy zijn toegevoegd aan de reeds zeer imposante Wacken Open Air [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=259]Line-up.[url]Pinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.