Winnen 3x2 kaarten voor Speedfest

Peter Pan Speedrock
Winnen 3x2 kaarten voor Speedfest
Door Maybellenee op 01 november 2013 - 15:05 1 In 2006 vond de eerste editie van Speedfest plaats. In zes jaar tijd is het festival voor liefhebbers van rock & roll, garage, punk, metal, psychobilly, hardcore, outlaw country en verwante stijlen uitgegroeid tot een internationaal begrip dat rond de 5000 bezoekers trekt. Het grootste deel komt uit eigen land, maar ook fans van harde muziek uit de rest van Europa (en zelfs Japan en Turkije!) reizen jaarlijks in steeds grotere aantallen af naar Eindhoven Rockcity. Dit jaar staan onder andere Peter Pan Speedrock, Hatebreeden Buzzcocks op het festival.

Festivalinfo mag 3x2 kaarten weggeven voor Speedfest

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar dit evenement wil. Dat doe je aan . Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Speedfest'.

Deze actie loopt tot en met 6 november 2013.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBospop

BOSPOP 2014 NIET OP SPORTPARK BOSHOVENHet college van de burgemeester en de wethouders van Weert blijft bij haar...

MTV

NICKY ROMERO, THE PARTYSQUAD E.A. VOOR DE EMA PRE-PARTY Op 9 november wordt de MTV Music Week afgesloten met de official EMA...

REACTIES

Avatar Cam
vr 01 nov 2013 15:25

Cam Geen Orchid helaas :(

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.