FKP Scorpio koopt Indian Summer Festival

Indian Summer 2013
FKP Scorpio koopt Indian Summer Festival
Door RobZ op 22 november 2013 - 11:16 1 Na dertien jaar Indian Summer verkopen Marco Kuiper en zijn vrouw Tamar van Duin hun festival aan de de Duitse promotor FKP Scorpio. In deze dertien jaar is het festival in Broek op Langedijk (bij Alkmaar) uitgegroeid van lokaal gebeuren met 750 bezoekers tot meerdaags festival met 30.000 verkochte kaarten.

FKP Scorpio is ook het bedrijf achter boeker Friendly Fire en het Best Kept Secret Festival. Ze worden gezien als de grote uitdager/concurrent van Mojo concerts.

Marco Kuiper en zijn vrouw stoppen niet met de muziek. Met hun nieuwe bedrijf Maverick Events organiseren ze evenementen in o.a. het Alkmaarse LIFE 072: een culturele broedplaats met muzikale invloeden en een grote zaal met een capaciteit van 800 bezoekers. Daarnaast zal Marco Kuiper zijn ruime ervaring en deskundigheid inzetten als adviseur, presentator en spreker voor bedrijven en scholen. Het onderwerp duurzaamheid neemt daarin een belangrijke plaats in.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Zwarte Cross2

ZWARTE CROSS KOMT MET GROTE DENKERS KORTING TIJDENS...Aanstaande maandag begint om 11:00 de voorverkoop van de Zwarte Cross....

stukafestnews.jpg

EERSTE TWEE NAMEN VOOR STUKAFEST TILBURG BEKEND Het rondreizende festival Stukafest daalt op 26 februari neer in Tilburg. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.