Winnen 2x2 kaarten voor Strudelfest

strudelfestdec2013.jpg
Winnen 2x2 kaarten voor Strudelfest
Door Maybellenee op 28 november 2013 - 14:49 1 Strudelfest begon 5 jaar geleden met de droom van een stel vrienden. ''Ik wil een festival in mijn tuin'' was de uitspraak waar het allemaal mee begon. De eerste editie duurde 4 dagen en had 2 podia. De vierde editie vond plaats in Poppodium Duycker in Hoofddorp. Daar zal het groeiende festival dit jaar weer plaats vinden. Een deel van de line-up is al bekend met Wasted Bullet, Nobody beats the drum, Wolfhunters, Heder en Nymfo ft DMC.

Podiuminfo mag 2x2 tickets weggeven voor Strudelfest op 7 december

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Strudelfest wil. Dat doe je aan de rechterkant van de pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Strudelfest'.

Deze actie loopt tot en met 5 december 2013.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



tedeschibluesband

TEDESCHI TRUCKS BAND VOOR RHYTHM & BLUESNIGHTDe jaarlijkse Rhythm & Bluesnight in De Oosterpoort heeft de eerste namen...

Into The Grave1

EERSTE BAND INTO THE GRAVE FESTIVAL BEKEND Op 9 augustus 2014 vindt de vierde editie van het Into The Grave festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.