Trick or treat! Een overzicht met de leukste Halloweenfeesten

Door Marz667 op 19 oktober 2006 - 15:13 1 Hoewel we in Nederland/België niet veel aan Halloween (Allerheiligenavond) doen, wil Festivalinfo toch de feesten rond deze gebeurtenis graag uitlichten. Dit omdat wij het gewoon een leuk feest vinden.

Zondag 29 oktober kun je het feest in Groningen vieren. Dit samen met 13 bands (o.a. Malkovich, Instill en Omission) in twee zalen voor slechts 10 euro.

Op Halloween zelf, 31 oktober, kun je terecht in Amsterdam. Slechts €2,50 voor vier bands (o.a. The Dreamside), drie dj's en met Kink FM die opnamens maakt!

Het muziekcafé in Kerkrade heeft er zelfs een heel weekend aan opgedragen. Donderdag 26, vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 oktober kun je hier terecht om het feest te vieren met verschillende optredens en thema avonden.

Ook in het Halloween-weekend is Terra Gotha 2006. Dit heeft op een directe manier niks met het feest te maken, maar donker en duister is het Zeeuwse gothic festival in ieder geval wel. Dit met optredens van o.a. The Crüxshadows en Agonoize. Ook het Halloweenfest in Aalsmeer associeert het feest met de subcultuur gothic. Deze hebben een speciale metal meets gothic avond met de symfonischerockers Mantikhoras en de metalband Mythlorian.

Veel metal muziek is er te vinden op zondag 28 oktober te zien op de Halloweenparty Brunssum 2006, net zoals in Sassenheim met Pure Serenity en Ethereal op Halloween Metal Night.

Wie naar Metalloween wilde in België moeten we helaas teleur stellen, dit festival is afgelast wegens tegenvallende verkoopcijfers. Hetzelfde geldt voor Halloween Rock Fest 2006.


OOR/deel

OOR/DEEL BRENGT SPOKEN WORD EN MUZIEK SAMENAntwerpen is een nieuw festival rijker. Tijdens de Antwerpse boekenweek is in...

Graspop 20065

DATUM GRASPOP 2007 BEKEND Zomer 2007 klinkt nog ver weg, maar zojuist heeft de organisatie van de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.