OOR/deel brengt spoken word en muziek samen

Door Sietske op 24 oktober 2006 - 10:56 1 Antwerpen is een nieuw festival rijker. Tijdens de Antwerpse boekenweek is in de Petrolclub de eerste editie van OOR/deel, een festival waar woordkunstenaars en muzikanten elkaar weten te vinden.

Op dinsdag 7 november en van donderdag 9 tot en met zaterdag 11 november zijn de avonden een feest voor de oren. De organisatie heeft gekozen voor eigenzinnige en veelzijdige artiesten. Zo zijn er onder andere optredens van Mike Patton’s (ex-Faith No More) Peeping Tom, Rahzel (ex-The Roots), Jello Biafra (ex-Dead Kennedys) en Spinvis & Simon Vinkenoog.

De voorverkoop voor OOR/deel gaat via www.fnac.be. Kaarten voor dinsdag 7 november (Peeping Tom) kosten €20 - €24. De andere dagen kosten €10 - €12. Met elk kaartje kan bovendien een basisconsumptie gehaald worden.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



metal_news_fingers.jpg

MOONSPELL, NAPALM DEATH EN MEER OP NO MERCY 2007 (BE...De No Mercy-festivals zijn al een aantal jaar een begrip in de metal-wereld....

michael-jackson.jpg

TRICK OR TREAT! EEN OVERZICHT MET DE LEUKSTE... Hoewel we in Nederland/België niet veel aan Halloween (Allerheiligenavond)...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.