Winnen: 5x2 kaarten Emerge Festival

Door COZ op 17 november 2006 - 11:47 1 Het Emerge Festival op woensdag 13 december in Ekko is een nieuw initiatief dat bijdraagt aan de al zeer bloeiende muziekscène in Utrecht. Vier relatief onbekende bands die barsten van potentie, zullen zich op 13 december presenteren. De bezoekers kunnen zich alvast verheugen op een flinke doses muziek uit de hardere genres.

We stellen u voor aan: Try Drowning (emo-metal), Sunset Vertigo (alternatieve rock), Zone (metal) en The Analog Project (alternatieve rock). Drie van de bands vier bands zijn afkomstig uit Utrecht en The Analog Project komt afgereisd uit Nijmegen. De avond staat in het teken van doorbreken. De droom van elke muzikant. De bands spelen om nieuw publiek voor zich te winnen en hun status van groeibriljant om te zetten in gevestigde band. De avond is dan ook al te bezoeken voor de redelijke prijs van 6 euro aan de deur en 5 euro in de voorverkoop.

Het mooiste van alles is dat wanneer je dit bericht leest je ook gratis kan gaan naar het Emerge Festival en zo je 5 euro kan besteden aan een drankje. Festivalinfo mag namelijk 5 keer 2 kaarten weggeven! Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is aan geven voor welke band je komt en waarom!

Mail dus daarom snel naar acties@festivalinfo.nl en wie weet tot 13 December!Dour 20071

EERSTE NAAM VOOR DOUR 2007Het Duitse duo Digitalism (@ MySpace ) is de eerste naam voor het komende...

gamez games

LET THE GAMES BEGIN! (UPDATE) Na een interne wissel m.b.t. de game recensie afdeling zijn er meer (game)...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.