Let The Games Begin! (update)

Door COZ op 17 november 2006 - 11:04 1 Na een interne wissel m.b.t. de game recensie afdeling zijn er meer (game) recensies te vinden op Festivalinfo, hieronder staan er vier uitgelicht.
FIFA07 (Ps2)
En dan trappen we af met het nieuwste deel van EA sports' FIFA reeks, FIFA07. Ondanks dat het Nederlands elftal er niet inzit, is wel The Sheer vertegenwoordigd van een basisplaats binnen de EA Trax! van dit spel.
Lees hier de recensie


Open Season (Ps2)
Vervolgens gaan we het bos in met de bosbewoners van Open Season. Open Season (Baas in Eigen Bos) is een game die parrallel loopt aan de gelijknamige bioscoop film die momenteel in de bioscoop te zien is.
Lees hier de recensie


Canis Canem Edit (Ps2)
En dan sluiten we voorlopig even af met de naschoolse activiteiten in het spel Canis Canem Edit. Er was veel te doen om dit spel, was het wel echt een spel? Of gewoon een stunt van Rockstar? Op basis van enkele screenshots stond de gamewereld op zijn kop, een spel gebasseerd op pesten? Dat kan nooit goed zijn. Het spel bestond wel degerlijk en wij hebben de recensie.
Lees hier de recensie


GTA: Vice City Stories (PSP)
Vers binnen, GTA: Vice City Stories. Je kruipt in de huid van Victor Vance en gaat twee jaar terug in de tijd voor het origineel van Vice City (op Ps2, xbox en PC).
Lees hier de recensie


Binnenkort kan je hier op Festivalinfo o.a. recensies lezen van de games: Singstar Legends (Ps2), Gears of War (Xbox360) en tony Hawk's Project 8 (Ps2).ekko

WINNEN: 5X2 KAARTEN EMERGE FESTIVALHet Emerge Festival op woensdag 13 december in Ekko is een nieuw initiatief...

Deep Purple

DEEP PURPLE (NIET) OP DAUWPOP 2007! (UPDATE) Volgens het tourschema op de officieele site van Deep Purple zal deze...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.