Let The Games Begin! (update)

Door COZ op 12 januari 2007 - 14:46 1 De afgelopen twee maanden hebben we bij Festivalinfo/Podiuminfo alweer heel wat games gerecenseerd. Hieronder vind je een overzicht van alle recensies die onlangs zijn verschenen.

Tony Hawk's Project 8 (ps2) & Tony Hawk's Downhill Jam (NDS)
tony Hawk is de Bill gates van de skate wereld. Inmiddels zijn er al heel wat spellen onder zijn naam uitgebracht. Momenteel zijn er zelfs twee verschillende Tony Hawk spellen op de markt te verkrijgen. We namen ze allebei voor jullie onder de loep.
Lees hier de recensie
Lees hier de recensie

Guitar Hero 2 (Ps2)
Rocken met een plastic gitaar voor mietjes? Welnee! guitar Hero 2 biedt alles waar je als liefhebber van gitaarmuziek op zit te wachten. Zeker zij die het wel willen maar niet kunnen.
Lees hier de recensie

Singstar Legends (Ps2)
Rock muziek te ruig voor je? Dan is wellicht Singstar Legends iets voor je. Alle legendes op één schijf, doe daar twee microfoons zijn en zingen maar!
Lees hier de recensie

Viva Pinata (XBOX 360)
Onze plannen om een Pinata tereurbestrijdingsfront op te zetten hebben we bijgesteld na het spelen van Viva Pinata op de Xbox 360. Maak je tuin zo mooi mogelijk zodat levende (!!) pinata diertjes zich naar jouw tuin zullen begeven en wellicht een gezinnetje gaan starten.
Lees hier de recensie

Gears of War (XBOX 360)
Ongeveer heel de game wereld is het er over eens. Gears of War is een van de vetste shooters die we ooit hebben kunnen spelen. Ook wij waren onder de indruk.
Lees hier de recensie

Star Wars: Lethal Alliance (PSP)
De grap tussen een Star Wars computer spel en nerds ga ik niet maken. Wel speelden we de nieuwste Star Wars titel op de PSP.
Lees hier de recensie

Need For Speed: Carbon (Ps2)
Wij haalde het race stuur weer van zolder, gooide de kerstboom het huis uit en scheurde er lekker op los in het nieuwste deel van de meest populaire race spellen reeks ooit.
Lees hier de recensie

Nintendo Wii Concolse
Nog steeds niets gevonden? Misschien nog even doorsparen tot ze weer te verkrijgen zijn. De nieuwe spelcomputer van Nintendo, de Wii. Wij hebben er een kunnen bemachtigen en schreven wat we ervan vonden.
Lees hier de recensie

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBevrijdingsfestival7

RACOON, OPGEZWOLLE EN KREZIP AMBASSADEURS OP... Racoon, Krezip en Opgezwolle zijn benoemd tot 'Ambassadeurs van de...

powerfest_news.gif11

THURSDAY EN SPARTA OP POWERFEST 2007 Ongeveer een week geleden werden de eerste 4 namen bekend gemaakt voor...

REACTIES

Avatar wishmaster
za 13 jan 2007 01:42

wishmaster Hmm, zijn wel oke recensies. Staat weinig nieuws in eigenlijk, dus niet echt de moeite waard om te lezen vind ik. Ook als je graag info over een game wil kan je denk ik beter op een gamesite kijken.

 0
Avatar Kwadi
ma 15 jan 2007 12:22

Kwadi Misschien ben ik dom dat ik het vraag ofzo, maar wat is het nu het nut van een Game-recensie door een Festivalsite?

Zorg liever dat jullie de geruchten van Van Halen en AC/DC bevestigen(of afbreken)! o_0

 0
Avatar COZ
ma 15 jan 2007 13:36

COZ @Kwadi: In een onlangs door Festivalinfo gevoerde engquete is gebleken dat 50% van de bezoekers een console bezit. Dus zo nutteloos is het niet.

 0
Avatar Kwadi
ma 15 jan 2007 20:42

Kwadi Aha. Ik denk dat deze mensen beter naar game-sites kunnen gaan dan na Festivalinfo. Het lijkt me gewoon niet zo heel slim, maar is natuurlijk een leuke extra. Ik zie er alleen nogmaals niet zo het nut van in.

Anyway: Ik vind je schrijfstijl wel prettig(er als op somige gamessites) om te lezen, dus misschien moet je het eens overwegen om je bij een gamesite aan te sluiten? En hier blijven natuurlijk :)

 0
Avatar BasP
ma 15 jan 2007 21:01

Wrong Mensen zullen eerder naar games sites gaan, maar er zijn veel leden & niet-leden die dit ook lezen. Dat het niet helemaal bij de festivals en de concerten aansluit, heeft Kwadi wel gelijk in.

 0
Avatar Kwadi
di 16 jan 2007 19:11

Kwadi Precies mijn punt, Wrong. :)

 0
Avatar Stofje
wo 17 jan 2007 16:09

Stofje Wij hebben bezoekersstatistieken. De games worden zéér goed gelezen. Kijk je naar de top 20 van best gelezen recensies van 2007, staan er maar liefst 7 (!) recensies van games in. Ik denk dat dat wel aangeeft, dat gamerecensies op Festivalinfo.nl wel degelijk nut hebben.

 0
Avatar BasP
wo 17 jan 2007 23:30

Wrong @Stofje, dat bedoelde ik, ik zei het alleen wat korter

 0
Avatar Stofje
do 18 jan 2007 16:51

Stofje Dan heb je een hele vreemde manier van formuleren, want de inhoud van mijn reactie komt op geen enkele manier overeen met de inhoud van jouw reactie. En de reacties schelen maar liefst 10 woorden, dus echt veel korter is het ook niet.

 0
Avatar BasP
do 18 jan 2007 18:55

Wrong We zeiden allebei dat het veel/goed wordt bekeken. Dat bedoelde ik. :)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.