The Afghan Whigs naar Cactusfestival en Paradiso

the afghan whigs
The Afghan Whigs naar Cactusfestival en Paradiso
Door JenniferWorrell op 25 februari 2014 - 10:31 1 De organisatoren van het cactusfestival hebben sinds vandaag weer een nieuwe naam aan het festival toegevoegd. Deze nieuwe naam is niemand minder dan The Afghan Whigs. Zij zullen op zondag 13 juli een optreden verzorgen. Hiernaast zullen zij op 14 juli ook een concert in Paradiso in Amsterdam gaan geven.


Kaarten voor het festival kunnen online gekocht worden. Dagkaarten variëren in de voorverkoop van 42 tot 45 euro per stuk, combitickets van 73 tot 75 euro per stuk en weekendtickets zijn 97 euro per stuk. Kaartprijzen voor hun concert in Paradiso kosten 27 euro per stuk, exclusief lidmaatschap.

Op 14 april komt het nieuwe album 'Do To The Beast' uit, iets waar hun fans al een tijdje op gewacht hebben vanwege het feit dat frontman Greg Dulli sinds 2011 ook al veel bezig was met soloprojecten. Van de zomer staat de band dus weer helemaal compleet op het podium en zullen zij hun fans weer verblijden met hun muziek.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Sonispherenews

ANTI FLAG, WILKO JOHNSON EN MEER NAAR SONISPHERE...De organisatie heeft onlangs weer 16 nieuwe namen aan de line-up van het...

isle of wight

FALL OUT BOY, TOM ODELL, THE PRETTY RECKLESS EN MEER... De organisatoren van het Isle Of Wight festival hebben een weer een aantal...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.