Westerpop moet vertrekken van huidige festivallocatie

westerpop
Westerpop moet vertrekken van huidige festivallocatie
Door JenniferWorrell op 27 februari 2014 - 10:18 1 De toekomst voor het Delftse festival Westerpop is op dit moment uiterst onzeker, dat laat de organisatie vandaag weten. De aankomende editie van het festival, dat plaats zal vinden op 29 en 30 augustus, zal meteen de laatste op het sportterrein van het Grotius College zijn, de nu nog huidige locatie. Het schoolgebouw gaat binnenkort gesloopt worden en op dat terrein zullen op korte termijn huizen komen te staan. Als het de organisatie niet lukt om een alternatief te vinden qua locatie zal dit tevens de laatste editie van Westerpop zijn.

Momenteel zijn er al wel andere locaties voorbij gekomen, maar geen van deze werd als geschikt geacht vanwege logistieke redenen, slechte bereikbaarheid voor zwaar vervoer en te weinig parkeerplaatsen. Wel hebben zij inmiddels hun oog op het geplande stadspark laten vallen.

Het festival wilt in ieder geval geen risico nemen door het festival zonder verbeterende omstandigheden te verplaatsen. Voor de komende tijd is het nog even afwachten wat de organisatie uiteindelijk zal beslissen.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lowlands7

PORTISHEAD, CHET FAKER EN MEER VOOR LOWLANDSZojuist heeft de organisatie van Lowlands via 3FM de line-up voor het...

Here Comes The Summer

ISRAEL NASH GRIPKA NAAR HERE COMES THE SUMMER... De Amerikaanse singer-songwriter en multi-instrumentalist Israel Nash Gripka...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.