Geen Festival Op 't Eiland in 2014 en 2015

FestivalOptEiland
Geen Festival Op 't Eiland in 2014 en 2015
Door JenniferWorrell op 27 februari 2014 - 11:22 1 De organisatie van Festival Op 't Eiland heeft in overleg met de Vierdaagsefeesten besloten om in 2014 en 2015 geen evenement aan de overzijde van de Waal te organiseren in verband met bouwwerkzaamheden die daar volop aan de gang zijn.

De afgelopen tijd heeft de organisatie nog nagedacht over het eventueel verplaatsen van het festival naar een alternatieve lovatie, maar deze locatie bleek echter ook niet geschikt te zijn vanwege een te hoge oploping van de kosten en vanwege het feit dat het niet zeker is of deze locatie wel beschikbaar is in 2015.

De komende tijd overleggen de betrokken partijen over de aanpak voor het festival in 2016, waarbij de insteek voornamelijk is: beter, mooier en groter dan ooit.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



vlamrocknews

HAVOK, HAIL OF BULLETS EN MEER VOOR VLAMROCKHet Limburgse metal en hardcore festival Vlamrock heeft onlangs zijn eerste...

inflamesnews.jpg

IN FLAMES ZEGT EUROPESE FESTIVALTOURNEE AF Festivals als Greenfield, Download, NovaRock en Ring am Ring en Park am Park...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.