Sounds Of The Underground op crowdfunding platform Voordekunst

publiek concert
Sounds Of The Underground op crowdfunding platform Voordekunst
Door JenniferWorrell op 06 maart 2014 - 16:44 1 Om de begroting voor de komende editie van het Sounds Of The Underground festival (afgekort SOTU) helemaal rond te krijgen, heeft de organisatie het festival op crowdfunding platform Voordekunst gezet. Zij willen hiermee het laatste budgettaire gat proberen te dichten door een doel te stellen van 3.000 euro.

Men kan diverse bedragen via dit platform aan het festival doneren. Afhankelijk van de hoogte van het bedrag, krijgt de donateur in ruil daarvoor een aardigheidje van het festival. Dit kan oplopen van een downloadlink voor de festival compilatie CD tot een volledig pakket van de compilatie CD, passe-partout, festival t-shirt en zelfs een sponsormogelijkheid.

De komende 40 dagen is het mogelijk om geld via het platform te doneren om zo het festival het laatste duwtje te kunnen geven voordat het in april van start gaat op diverse plaatsen in Amsterdam.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



exitfestnieuws

DAMON ALBARN, DISCLOSURE EN MEER NAAR EXIT FESTIVALVan 10 tot en met 13 juli vindt dit jaar weer het Exit Festival in Novi Sad,...

dauwpop2013nieuws

DAUWPOP KRIJGT FESTIVALCAMPING Rennen naar de trein is niet meer nodig, bezoekers van Dauwpop kunnen vanaf...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.