Volg morgen Festivalinfo tijdens Pinkpop Persconferentie

Christopher green pinkpop nu of nooit
Volg morgen Festivalinfo tijdens Pinkpop Persconferentie
Door Marz667 op 11 maart 2014 - 16:51 1 Morgen is het dan eindelijk weer zover: de traditionele Pinkpop Persconferentie! Tussen 12:00 en 14:00 wordt het grootste deel van de line-up bekendgemaakt. Een aantal acts zijn al bevestigd, waaronder Arcade Fire, Editors, Metallica, Mastodon, Ed Sheeran en Stromae. Klik hier voor alle bevestigingen.

Net als in de voorgaande jaren brengt Festivalinfo live verslag uit van de Pinkpop Persconferentie. Zorg er dus voor dat je de website tussen 12:00 en 14:00 goed in de gaten houdt om als eerste de line-up van Pinkpop 2012 te zien! Houdt daarnaast ook ons Twitter account goed in de gaten!

Ook de officieus bevestigde acts Paolo Nutini, Joe Bonamassa en Lenny Kravitz zullen morgen waarschijnlijk omgeroepen worden in Paradiso, krijgen we de laatste feiten rond The Rolling Stones en krijgen we meer nieuws over het vierde podium. Maar uiteraard is niets zeker tot de namen door Pinkpop-opperhoofd Jan Smeets zelf zijn uitgesproken op de persconferentie.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



glemmer

BLØF, NIELSON, WAYLON EN MEER VOOR GLEMMER BEACH...Op de vijfde editie van het Glemmer Beach Festival zullen dit jaar niemand...

london calling

LONDON CALLING OOK NAAR DE TOLHUISTUINZAAL MET... Op 9 en 10 mei vindt de volgende editie van het festival London Calling weer...

REACTIES

geen avatar
wo 12 mrt 2014 08:37

Cow81 Ik hoop wel dat vanmiddag de line-up van 2014 bekend wordt gemaakt en niet 2012 :)

 0
geen avatar
wo 12 mrt 2014 09:22

ilcapitanoro.. Alle azijnpissers van de afgelopen weken: The Stones op Pinkpop!!

 0
geen avatar
wo 12 mrt 2014 09:45

Treesmother Het is die ouwe Smeets dus toch gelukt.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.