Kleurrijk Holi Gaudy festival naar Arnhem, Den Haag en Nijmegen

Holi Festival Sfeer
Kleurrijk Holi Gaudy festival naar Arnhem, Den Haag en Nijmegen
Door JoshdeJager op 13 maart 2014 - 12:34 1 Het kleurrijke festival Holi Gaudy strijkt dit jaar neer in Nederland. Het festival doet op 21 juni de Rijnhal (Arnhem), op 26 juli het Malieveld (Den Haag) en op 2 augustus het Goffertpark (Nijmegen) aan. Het festival is geïnspireerd op een Indiaas feest genaamd Phagwah of Dol Yatra, waarbij bezoekers elkaar kunnen bekogelen met kleurige poederstof.

Van de line-up is nog maar weinig bekend, wel is zeker dat Cuebrick en Homeaffairs zullen optreden in alle drie de steden. In Arnhem en Den Haag zijn ook Dr. Motte en DJ Falk van de partij. Meer namen volgen later.

Tickets zijn te koop voor €21,90. Hierbij krijg je 1 verfzak. Een speciaal ticket inclusief 6 verfzakken is te koop voor €29,90.

Holi Gaudy werd vorig jaar al in 8 Europese steden gehouden. Dit jaar staan er 30 Europese steden op de planning, waaronder dus Arnhem, Den Haag en Nijmegen.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



5daysoffnewss

5 DAYS OFF MAAKT DATUM 2015 BEKENDPrecies een week geleden ging de veertiende editie van het festival 5 Days...

Minstrel Festival

MINSTREL FESTIVAL KOMT MET O.A. CHANTAL ACDA EN WONDER In 2014 keert Minstrel Festival terug voor een tweede editie op zaterdag 14...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.